Konda'nın Hayatını Kaybeden Kurucusu Tarhan Erdem Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındaydı, Neden Öldü?

Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem’in vefat ettiği açıklandı. Tarhan Erdem kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, neden öldü?

Türkiye’nin tanınmış anketçilerinden olan Tarhan Erdem’in hayatını kaybettiği açıklandı. Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucu olan Tarhan Erdem’in vefat ettiği haberinin duyulmasının ardından kendisi hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Tarhan Erdem kimdir? Tarhan Erdem neden öldü, hastalığı neydi? Tarhan Erdem kaç yaşında hayatını kaybetti? Tarhan Erdem ne iş yapıyordu ve nerelidir?

TARHAN ERDEM’İN HASTALIĞI NEYDİ, NEDEN ÖLDÜ?

Hayatını kaybeden Tarhan Erdem’in hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Bir süredir Bodrum’da bir hastanede tedavi altında olan Tarhan Erdem’in yaşlılığa bağlı olarak bazı hastalıklarının olduğu bildirildi. Bu hastalıklara bağlı olarak tedavisi yapılan Tarhan Erdem bugün hastanede tedavi altındayken yaşamını kaybetti.

TARHAN ERDEM KİMDİR?

Tarhan Erdem 1933 yılında Bartın’da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünden 1959 yılında mezun olmuştur. 1959 ile 1995 yılları arasında Türkiye Şeker Fabrikaları, Milli Savunma Bakanlığı Altyapı Tesisleri, Şişecam ve Doğan Holding gibi farklı kurum ve kuruluşlarda üst düzey pozisyonlarda çalışmıştır. Tarhan Erdem 1987 yılında ise Konda Araştırma ve DanışmanlıkŞirketi’ni kurmuştur.

Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı da yapan Tarhan Erdem siyasete yabancı bir isim değildir. 1953 yılında CHP üyesi olan Tarhan Erdem yıllar içerisinde aktif görevler almış ve CHP Genel Sekreteri olarak da görev yapmıştır. 1977 yılında CHP’den İstanbul Milletvekili seçilen Tarhan Erdem, 1977 yılında güvenoyu alamayan ve Bülent Ecevit’in kurduğu hükümetin Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ydı.

Evli ve iki çocuk babası olan Tarhan Erdem 8 Haziran 2022 tarihinde 89 yaşındayken Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Tarhan Erdem'in cenaze töreni ile alakalı henüz bir bilgi verilmemiştir.

Emlak365.com

Gündem Haberleri