Konya'da Cinnet Geçiren Apartman Görevlisi 10 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü!

Konya'nın Merkez ilçesine bağlı olan Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Konya'nın Merkez ilçesine bağlı olan Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dün akşam 19:00 saatleri sırasında yaşanan olayda 32 yaşındaki baba 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü.

AKIL ALMAZ VAHŞET! 10 YAŞINDAKİ ÖZ OĞLUNU ELLERİ İLE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Konya'da bir apartmanda kapıcı olarak çalışan 32 yaşındaki İsmail K. polisi arayarak ihbarda bulundu. Polise "Evimde birini öldürdüm, gelin beni alın" şeklinde ihbarda bulunan İsmail K. daha sonra güvenlik güçlerini beklemeye başladı.

Eve gelen güvenlik güçleri ise evde 10 yaşındaki Hüseyin K. isimli çocuğun cansız bedenini buldu. Polislerin bile büyük şok yaşamasına neden olan olayda küçük çocuğun annesinin ise evde olmadığı belirlendi.

TOPLUMSAL CİNNET Mİ GEÇİRİYORUZ?

Son dönemde üst üste gelen aile içi cinayet haberleri sonrasında toplumsal cinnet tartışmaları bir kere daha alevlendi. 10 yaşındaki çocuğun kendi öz babası tarafından boğularak öldürülmesi büyük yankı uyandırırken cinayetin sebebi henüz aydınlatılamadı.

Apartman görevlisi olan 32 yaşındaki babanın evde oğlu ile olay sırasında yalnız olduğu, annenin ise pazar alışverişine çıktığı belirlendi. Henüz 10 yaşında babası tarafından boğularak öldürülen minik Hüseyin K.'nın cansız bedeni evden gözyaşları içerisinde çıkartılırken Konya Şehir Hastanesinde otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

Apartmanın önü kısa sürede büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaparken vatandaşlar olaya büyük tepki gösterdi. Küçük çocuğun annesi de evine döndüğünde aldığı haber ile büyük bir şok yaşadı.

Gündem Haberleri