Köpek Katliamı Olayında 3 Kişi Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Dün Ankara'nın Batıkent ilçesinde çok sayıda köpek kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi.

Dün Ankara'nın Batıkent ilçesinde çok sayıda köpek kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi. Olayla ilgili yakalanan 3 kişi Mahkemeye Sevk Edildi.

Yenimahalle ilçesine bağlı Turgut Özel Mahhalesi’nde, park alanları ile dağlık alanların bulunduğu bölgede, hayvanseverlerin beslediği köpekler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek öldürüldü.



Olayın duyulması bile birlikte Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü özel ekip oluşturup kimliği belirsiz kişileri arama çalımalarına başlamıştı. Çok sayıda hayvan koruma derneği yetkilileri ile hayvanseverler bölgeye gitti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.



3 Şüpheli Gözaltına Alındı!



Köpek Katliamı Olayı soruşturma kapsamında 3 kişi bugün gözaltına alındı tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.



Ekibin çalışmaları sonucu gözaltına alınan L.Ö, M.D. ve A.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.



Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.



Burada savcı tarafından sorgulanan şüpheliler, "sahipli hayvanı öldürme" suçundan tutuklanma talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edildi.



Ankara Batıkent bölgesinde şuana kadar 13 köpek ölüsü bulundu, yaklaşık 7 köpeğin kaybolduğu ve 6 köpeğin de tedavi altına alındığı belirtildi.



Dün olayın duyulması bile birlikte Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü özel ekip oluşturup kimliği belirsiz kişileri araştırdı.



Çok sayıda hayvan koruma derneği yetkilileri ile hayvanseverler bölgeye gitti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.





Emlak365.com


Gündem Haberleri