Korona Virüs Lüks Site Dinlemiyor! Çubuklu Vadi Evleri Acarkent C ve D Mahalleleri Karantina Altında

Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini arttırmaya devam ederken Türkiye'de de tanı konulan vaka sayısı giderek yükseliyor.

Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini arttırmaya devam ederken Türkiye'de de tanı konulan vaka sayısı giderek yükseliyor. Daha korunaklı olması nedeniyle ünlülerin virüs salgını sonrası akın ettikleri yerleşim yerleri arasında yer alan bahçeli villaların yer aldığı Çubuklu Vadi Evleri de yeni vaka sayısı nedeniyle karantina altına alındı!

Türkiye'de ünlü isimlerin yaşadığı ve satılık evlerin fiyatları ile dudak uçuklatan Çubuklu Vadi Evleri de korona virüs nedeniyle karantina altına alındı.



Bahçeli vilların yer aldığı ünlü futbolcular, sinema ve dizi oyuncuları ile siyasetçilerin yaşadığı elit konut projeleri arasında yer alan Çubuklu Vadi Evleri son dönemde korona virüs vaka sayısında yaşanan artış ile dikkat çekti.



İSTANBUL SALGININ YENİ MERKEZİ OLDU, ÇUBUKLU VADİ EVLERİ KORONA VİRÜS NEDENİYLE KARANTİNA İLE TANIŞTI!



Sabah Gazetesi magazin yazarları arasında yer alan Bülent Cankurt tarafından yapılan habere göre salgın Çubuklu Vadi Evleri projesine de sıçradı. Sosyetik isimlerin yaşadığı lüks konut projesinde 12 hanede Covid 19 tanısı konuldu. Yaşanan vaka sayısındaki artışın ardından tüm sosyal faaliyetler iptal edildi ve projenin ortak kullanım alanları alınan karar kapsamında kapatıldı.



Kenan Doğulu ve Beren Saat'in de evlerinin yer aldığı Acarkent C ve D mahalleleri de korona virüs karantinası altına alındı. Açıklanan karar kapsamında iki mahallede 15 kişiye Covid 19 tanısı konulması ve bu kişilerle temaslı çok sayıda kişi bulunması nedeni ile iki mahallede karantina kararı çıktığı duyuruldu.



Hafta sonu ünlü siteye 3 sağlık ekibinin geldiğini iddia eden Cankurt sitede yaşayan herkese test uygulandığını belirterek hastalığın ünlü, ünsüz, zengin ayrımı yapmadığını belirterek herkese tedbirli davranmaları konusunda uyarıda bulundu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri