Koronavirüs Yaz Tatili Alışkanlıklarını Değiştirdi! Şimdi Kiralık Villalar Revaçta

Tatil sezonunun koronavirüs salgını ile denk gelmesinin ardından kiralık villalara olan talebin arttığı belirlendi.

Tatil sezonunun koronavirüs salgını ile denk gelmesinin ardından kiralık villalara olan talebin arttığı belirlendi. Pek çok turizmci ilginin yoğun olduğu be bu yıl yer bulmanın güç olabileceğini ifade ediyorlar.

Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken bir yandan iyi haberlerin gelmesi ile birlikte hayatın normalleşmesi yönünde bazı adımlar atılmaya başlandı. Haziran ayı itibariyle turizm sezonunun kontrollü olmak şartıyla açılması bekleniyor. Hijyen kurallarına dikkat edilerek sosyal mesafeli olarak tatil yapmak isteyenler için oteller hizmet sunmaya devam edecek



Pek çok kişi yeni tatil bölgeleri ve alternatifleri üzerinde araştırma yapmaya başladı. Sosyal mesafeye dikkat ederek tatil yapmak isteyenler için otel planı kafa karıştırıcı olarak ifade edilebiliyor. Hem tatilin tadını çıkarmak hem de tanımadığı insanlardan izole olmak isteyen tatilciler için son zamanlarda kiralık villa aramaları oldukça cazip bir durum olarak ifade ediliyor.



Kiralık Villalara Talep Artıyor



Özellikle Marmaris, Datça, Bodrum, Fethiye, Ortaca gibi ilçelerde bulunan kamp alanları kiralık evler ve bungalovların çok fazla ilgi gördüğü ifade ediliyor. Son dönemlerde büyük işletmelerden ve otellerden daha çok kiralık villaların ilgi gördüğü ifade edildi. 3 Haziran tarihinden itibaren ise seyahatlerin yeniden başlaması bekleniyor.



Kalabalık tatiller için hem eğlenceli hem de sakin bir tatil yapma imkanı sunacak olan kiralık villaların fiyatlarının da ilgi ile birlikte büyüdüğü belirlendi. Bölgede kiralık villa sayısının da oldukça fazla olduğu ifade edildi. 15 Haziran tarihinden Ekim ayına kadar belirlenen bölgelerde villalarda tatil yapma imkanı sunuluyor.



Temmuz ayı gibi kademeli olarak artacak olan uçuşlar sonrasında turistlerin de bölgeye geleceği ve ilginin son derece yoğun olacağı düşünülüyor.



emlak365.com



Gündem Haberleri