KPSS ortaöğretim 2022 sınavı İroni sorusunun doğru yanıtı ne?

KPSS 2022 ortaöğretim sınavı soruları adayları zorlarken özellikle de sınavda çıkan tarih soruları ve ironi sorusu büyük tepki çekti. KPSS ortaöğretim sınavı ironi sorusu doğru yanıtı ne?

Bugün milyonlarca adayın girmiş olduğu ve saat 10:15 itibari ile başlayan KPSS sınavı sona erdi. Milyonlarca aday memur olmak için ter dökerken sınavda yüksek puan alan adaylar ortaöğretim ve lise mezunları için açılacak olan devlet kadrolarına yaptıkları başvurularda daha şanslı bir konuma gelecekler. 

Adayların en çok zorlandıkları 3 soru yeşil mercimek sorusu, Ali ve abisinin yaş sorusu ile ironi sorusu olarak öne çıktı. Sorular sosyal medyada büyük tepki çekerken sınavdan çıkan adaylar bir yandan soruların doğru yanıtlarını aramaya başladılar bir yandan da sorular hakkında mizah dolu paylaşımlarda bulundular. 

KPSS 2022 SINAVI İRONİ SORUSUNUN DOĞRU YANITI NE?

Sınavda adayları terleten sorulardan biri de İroni sorusu olarak öne çıktı. Türkçe sınavı bölümünde sorular ironi sorusunda adaylar hem soruyu anlamakta hem de sorunun doğru yanıtını aradıkları şıkları değerlendirmede sorunlar yaşadılar. İroni sorusu sınavda çıkan en zor soru olarak ilan edilirken adaylar sorunun doğru yanıtını aramaya başladılar. 

Pek çok aday farklı şıkların doğru olduğunu iddia ederken sorunun doğru yanıtı ÖSYM tarafından sınav soruları ve cevap anahtarı erişime açıldığı anda kesinleşmiş olacak. Sorunun doğru yanıtını öğrenmek için emlak365.com sitemizi takip etmeye devam edebilir, uygulamamızı indirerek emlak ve konut sektörü ile bankaların kredi kampanyaları ile devletin sosyal yardım programları ile güncel iş ilanlarını takip edebilirsiniz. 

Gündem Haberleri