Küçük Çocuğun Başkana Tepkisi Herkesi Gülümsetti

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır pazarda gezerken yanına yanaşan bir çocuk başkana sert bir tepki gösterdi. Çocuğun tepkisi çevredeki herkesi gülümsetirken, işin aslını öğrenen başkan ise şaşkınlığını gizleyemedi.

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, semt pazarında gezerken bir çocuk yanına yanaştı. Selamlaştıktan sonra sinirli bir tavırla "bizim suyumuzu sen mi kestin?" diye soran çocuk herkesi gülümsetti. Çocuğun annesiyle konuşan başkan, durumu öğrendiğinde ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Başkan Bahadır, çocuğun tepkisini "Vallahi sulara ben bakmıyorum. Suyunuzu ben kesmedim." şeklinde yanıt verip yumuşattıktan sonra durumu öğrenmek için annesiyle konuştu. Çocuğun suyla fazla oynadığını ve annesinin vanaları kapatıp belediye kesti dediğini öğrenen başkan durumun aslını öğrendi.

Suyumuzu Sen mi Kestin?

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, bir semt pazarında denetime çıktığı anda o anda annesiyle pazarda alışveriş yapan küçük bir çocuk yanına yanaştı. Önce başkanla selamlaşan küçük çocuk, daha sonra başkan Bahadır'a sevimli bir tepki gösterdi.

Kızgın hali gözlerden kaçmayan küçük çocuk, "Bizim suyumuzu sen mi kestin?" şeklinde başkana tepki gösterdi. Bu tepki karşısında şoke olan başkan Bahadır, kısa bir süre çocuğa ne cevap vereceğini bilemedi.

Vallahi Sulara Ben Bakmıyorum

Kendisine öfkeli olduğu her halinden belli olan çocuğun tepkili sorusuna, "Yok vallahi suyunuzu ben kesmedim. Ben sulara bakmıyorum başkası bakıyor. Ben yollara bakıyorum." şeklinde yanıt veren Başkan, daha sonra çocuğun başını okşayarak gönlünü aldı.

Daha sonra küçük çocuğun annesine dönen İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, gerçekten evin sularının kesik olup olmadığını öğrenmeye çalıştı.

Vanaları Kapatıp Belediye Kesti Diyorum

Çocuğun annesine dönerek suların kesik olup olmadığını soran başkan Bahadır, aldığı yanıtla daha büyük bir şaşkınlık yaşadı. Başkana tepki gösteren çocuğun annesi, çocuğunun suyla oynamayı çok sevdiğini, bir türlü vazgeçiremediğini söyledi.

Suyla oynamaktan vazgeçmeyen çocuğun annesi daha fazla su harcamaması için vanaları kapattığını, daha sonra da belediye suyu kestiğini söyledi. Küçük çocuk ise suyun belediye tarafından kesildiğini sandığı için pazarda gördüğü başkana tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Gerçeğin anlaşılmasıyla olaya şahit olan herkesin yüzünde bir gülümseme oluştu. Herkes başta küçük çocuğun evinde suların kesik olduğunu düşünse de işin aslı ortaya çıkınca başkan dahil herkes küçük çocuğun tepkisine gülümseyerek karşılık verdi.

Gündem Haberleri