Kurban Bayramı'nda Anıtkabir Açık Mı? Bayramda Anıtkabir Ziyaret Saatleri 2022!

9 günlük Kurban Bayramı tatili için geri sayım başlarken Arefe günü ile beraber tatil planları yapan kişiler Ankara'da gezilecek yer önerileri için Anıtkabir ziyaret saatlerini araştırmaya başladı.

8 Temmuz 2022 Cuma bu sene Kurban Bayramı Arefe gününe denk gelirken alınan karar ile 4 günlük resmi tatil 9 güne uzatılmıştı. 9 günlük bayram tatili için en çok arama yapılan yerlerin başında Ankara ve Anıtkabir yer aldı. Her bayram geleneksel hale gelen Anıtkabir ziyareti için bu sene de vatandaşlar aramalara başladı. 

Anıtkabir ziyareti için bayram gününün ilk gününü tercih eden kişiler bu sene 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü "bayramın 1. günü Anıtkabir açık mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, bayramda Anıtkabir açık mı, ziyaretçi alınıyor mu?

ANITKABİR BAYRAMDA AÇIK MI, KURBAN BAYRAMI'NDA ZİYARET VAR MI?

Kurban Bayramı tatil programı içerisinde Anıtkabir ziyareti yer alan kişiler bayramda Anıtkabir açık mı sorusuna yanıt arıyordu. Anıtkabir ziyaretleri için beklenen açıklama Anıtkabir Derneği resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Anıtkabir Kurban Bayramı 1. günü 8 Temmuz 2022 tarihi Cumartesi gününe denk gelirken, Cumartesi günü Anıtkabir ziyaretçilere açık olacak. 

ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ! BAYRAMDA ANITKABİR SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK?

Kurban Bayramı'nda Anıtkabir'i ziyaret etmek isteyen kişiler için ziyaret saatleri saat 09:00 itibari ile başlayacak. Anıtkabir'de öğle arası bulunmuyor ve sabah başlayan ziyaretler saat 17:00'ye kadar devam edecek. Anıtkabir bayramda 17:00 itibari ile ziyaretlere kapanacak. Saat 09:00 - 17:00 arasında giden kişiler Anıtkabir'i ziyaret edebilecek.

Gündem Haberleri