Kurtlar Vadisi Efsanesi Polat Alemdar'a Hayat Veren Oyuncu Necati Şaşmaz'ın Başı Büyük Dertte! 12 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizi projesi olan Kurtlar Vadisi'nin mimarlarından olan ünlü yapımcı ve oyuncu Necati Şaşmaz'ın 12 yıla kadar hapsi isteniyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizi projesi olan Kurtlar Vadisi'nin mimarlarından olan ünlü yapımcı ve oyuncu Necati Şaşmaz'ın 12 yıla kadar hapsi isteniyor. Necati Şaşmaz için istenen hapis cezasının gerekçesinin ise eşi Nagehan Şaşmaz ile boşanma aşamasında eşinin ses kayıtlarını ve WhatsApp yazışmalarını illegal olarak elde edip mahkemeye delil olarak sunması olduğu belirtildi.

Türk televizyonlarında yayınlanan en başarılı dizilerden birisi olan ve artık efsaneleşen kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın başı şu sıralar büyük dertte. Ünlü oyuncunun 12 yıla kadar hapsi isteniyor.



EŞİNİN KAYITLARINI MAHKEMEYE DELİL OLARAK SUNDU!



2012 yılında hayatını Nagehan Şaşmaz ile birleştiren Necati Şaşmaz 2019 yılında bu evliliğe son vermek istedi. Eşiyle karşılıklı olarak birbirlerine boşanma davası açarak beraberliklerini resmen sonlandırmak isteyen çift mahklemede hesaplaşmaya kalktılar. Dava devam ederken haklı olduğunu ispat etmek isteyen Necani Şaşmaz mahkemeye eşinin ses kayıtlarını ve bazı WhatsApp yazışmalarını sundu.



NAGEHAN ŞAŞMAZ ŞİKAYETÇİ OLDU



Kendisinin 11 ayrı ses kaydının ve WhatsApp yazışmalarının mahkemede konu edilmesine sinirlenen Nagehan Şaşmaz avukatı aracılığı ile Necati Şaşmaz'dan, “Evlilik birliği içerisinde kendisine haber verilmeden ses kaydının alınması” suçlamasıyla şikayetçi oldu.





EŞİNİ İZİNSİZ ŞEKİLDE KAYDETMİŞ!



Nagehan Şaşmaz'ın avukatı tarafından mahkemeye verilen şikayet dilekçesinde Necati şaşmaz'ın boşanma davasında kendisine avantaj elde edebilmek için eşinin sesini cep telefonu ile izinsiz şekilde kaydettiği, Nagehan Şaşmaz'ın cep telefonunu izinsiz şekilde alarak WhatsApp QR kodu aracılığıyla yazışmaları bilgisayara aktardığı iddia edildi. Bu şikayet üzerine boşanma davasının görüldüğü Anadolu Adliye Aile Mahkemesi konuyla ilgili olarak bilirkişi raporu istedi. Ayrıca ses kayıtlarının dökümünün de mahkemeye iletilmesi talep edildi.



NECATİ ŞAŞMAZ İDDİALARI REDDETTİ



Nagehan Şaşmaz'ın şikayetinin ardından Necati Şaşmaz hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma gereği ifadesi alınan Necati Şaşmaz iddiaları kabul etmeyerek hem ses kaydının hem de WhatsApp yazışmalarının eşi Nagehan Şaşmaz'ın bilgisi dahilinde aldığını belirti. Bunun üzerine savcılık iki tarafın uzlaşma yapabileceğini belirterek uzlaşma sürecini başlattı. Ancak Nagehan Şaşmaz bu konuda sert bir tavır takınarak uzlaşmaya hiç yanaşmadı.





12 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR



Necati Şaşmaz ile nagehan Şaşmaz arasında uzlaşma gerçekleşmeyince savcılık konuyla alakalı olarak iddianame hazırladı. Bu iddianameye göre Necati Şaşmaz'ın “özel hayatın gizliliğini ihlal etme” ve “zincirleme şekilde haberleşmenin gizliliğini ihlal etme” suçlarından 12 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Necati Şaşmaz'ın oldukça zor durumda kalacağı olayın mahkeme süreci ilerleyen günlerde resmen başlayacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri