Lamborgini Marka Araçta 5 TL'ye Karpuz Satan İranlı Sosyal Medya Fenomenine Para Cezası

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sahne olan bir olayda çok lüks bir otomobilde 5 TL'ye karpuz satışı yapılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sahne olan bir olayda çok lüks bir otomobilde 5 TL'ye karpuz satışı yapılmıştı. Basında yer alan ve sosyal medyada çok konuşulan olay sonrasında araç sahibine ceza kesildi. Sosyal medya fenomeni olan araç sahibi M.H.F'ye trafikten men ve para cezası uygulandı.

İstanbul'un beyoğlu İlçesinde yer alan Hacı Hüsrev Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı üzerinde ilginç bir olay yaşanmıştı.



Yabancı uyruklu bir sosyal medya fenomeni Lamborgini marka lüks model aracıyla bölgede karpuz satışı yapmıştı. Aracın içine yerleştirilen karpuzlar tanesi 5 TL'den satışa çıkarılmış ve onlar ise kaydedilmişti.



TRAFİK EKİPLERİNDEN CEZA GELDİ



İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sosyal medyada gündem olan olaya dair bir inceleme başlattı.



Yapılan incelemeler sonrasında süper lüks aracın sahibi yabancı uyruklu bir sosyal medya fenomeni çıktı. İranlı olduğu tespit edilen sosyal medya fenomenine İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri olaya ilişkin ceza yazdılar.



İranlı fenomene “2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun Ek 1 (Araçları motorlu araç tescil belgesinde gösterilen maksadın dışında kullanmak ve sürülmesine izin vermek)" maddesi uyarınca ceza kesildi. Ekipler tarafından kesilen ilk ceza amaç dışında araç kullanımından 15 günlük trafikten men cezası oldu. Ayrıca kişiye para cezası da verildi.



ARABANIN DEĞERİ 5 MİLYON TL



Karpuz satışı yapılan araç; İtalyan marka spor araç üreticisi Lamborgini model araç en üst düzey olan v12 silindirli motorlu versiyonu olan Aventador. Bu aracın Türkiye'de ki ikinci el fiyatı ise 5 milyon TL seviyelerinde.



Emlak365.com


Gündem Haberleri