Lise mezunu olmak yeterli KPSS'de yok! Büro memuru, danışma memuru, idari işler personeli alınacak

İŞKUR üzerinden ilan edilen duyurularda; Büro Memuru, Danışma Memuru, İdari İşler Memuru kadrolarına personel alımları yapılacağı açıklandı. Bu ilanlar için lise mezunu olmak yeterli.

Emlak365.com - İş arayan adaylar için bahar döneminde çok sayıda duyuru bulunuyor. Sadece İŞKUR üzerinden ilan edilen iş ilanı sayısı 110.000 seviyesine geldi. Birçok kariyer sitesi üzerinden de onbinlerce kişilik iş ilanları yayımlandı. Bu duyurulara başvuruda bulunmak isteyenler ise çalışmak istedikleri alanlara göre iş ilanlarını sınıflandırabilirler.

Lise, önlisans ve lisans mezunu olup ofis ortamında çalışmak isteyenler için bizlerde firmaların yayımladığı personel alım ilanlarını listeledik. 4 ayrı kadroda yapılacak personel alımları için kadro kontenjan bilgisi ise başvuru işlemlerine dair bilinmesi gerekenler yazımızda.

BİNLERCE KİŞİLİK İŞ İLANLARI MEVCUT

İŞKUR iş ilanları sayfasında binlerce kişilik iş ilanı mevcut. Bu duyurular arasında 4 ayrı kadroda personel alımı için yaklaşık 1000 kişilik ilanlar bulunuyor. Dış ticaret ve idari işler alanında görevlendirmek üzere 50 personel alımı yapacağını ilan eden kurumların yanında danışma memuru kadrosu için ilan sayısı ise daha yüksek seviyede yer aluyor. En fazla personel alım ilanı ise büro memuru genel kadrosunda.

Kadro Kontenjan Detayları

Büro Memuru (Dış Ticaret) pozisyonu için açık iş ilanı sayısı: 25

Büro Memuru (Genel) pozisyonu için açık iş ilanı sayısı: 850

Büro Memuru (İdari İşler) pozisyonu için açık iş ilanı sayısı: 25

Danışma Memuru pozisyonu için açık iş ilanı sayısı: 110

BU İŞ İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER

İŞKUR üzerinden ilan edilen bu iş ilanlarına başvuru yapabilmek için en az lise mezunu olmak yeterli. Firmalar ayrıca talep ettikleri özel şartları ilan metinlerinde bildirir. Bu duyurulara dikkat edilerek başvurular İŞKUR'dan yapılacak. İŞKUR üyeliği ile sisteme girilecek, açık işler alanında kadroya göre arama yapılara duyurulara ulaşılacak daha sonra şartlara uygun olanlara başvurular online yapılacak.

Gündem Haberleri