Lise Mezunu Olup Bilgisayar Kullanabilenler! Danışma Memuru Alınacak

Firmalar misafir karşılama telefon trafiğini yönetme alanlarında görevlerinde çalışacak danışma memuru alımı yapacaklar. Danışma memuru alımı en az lise düzeyi ve bilgisayar kullanım şartıyla olacak.

İŞKUR üzerinden çok sayıda özel sektör firması onlarca meslek grubundna personel alımı yapacağını ilan ediyor.

Kış şartlarının geçmesi, yaz dönemine girilmesiyle özel sektörde yayımlanan iş ilanları sayısı arttı. İşi olmayan vatandaşlar ise kendilerine uygun iş alanlarını araştırıyorlar.

LİSE MEZUNLARI İÇİN DANIŞMA MEMURU ALIMI İŞKUR İŞ İLANI BAŞVURULARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Danışma Memuru alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar için 62 duyuru bulunuyor. Birçok firma tarafından yayımlanan iş ilanları Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış durumda.

Danışma memuru kadrosunda görev almak isteyenler için firmalar tarafından açıklanan görev tanımlasında; gelen misafirlerin karşılanması ve bilgilendirilmesi, telefon çağrılarının yönlendirilmesi ve karşı tarafın bilgilendirilmesi ve ofis işlerinin, evrak işlemlerinin yürütülmesi isteniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Danışma memuru alım ilanlarına başvuru yapmak isteyecek adayların Türk vatandaşı olması, medeni haklarını kullanabilme ehliyetine sahip olması, güvenlik soruşturması sonucunun olumlu olması gerek.

İlanlara başvuru yapacak adayların askerliklerinin tecilli olması, askerden muaf olunması yada askerliğini yapmış olması gerekiyor.

Tüm bu şartlar danışma memuru alımları için genel koşullar. Bu koşulların dışında firmalar adayların en az lise mezunu olmalarını, bilgisayar ve yaygın office programlarını kullanabiliyor olmalarını, iletişim gücü kuvvetli olmalarını ev iş ilanı yayımlayan firmanın faaliyet gösterdiği sektöre dair bilgi sahibi olmaları isteniyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR açık iş ilanları sayfasında yer alan arama bölümünde yer aman Meslek kısmına Danışma Memuru yazılıp aratılmalı. Diğer alanlar boş kalacak. Bu şekilde bu kadro için yayımlanan tüm duyurulara ulaşılabilir.

Gündem Haberleri