Los Angeles'teki Lüks Malikanesi 75 Milyon Dolara Satışa Çıkaran Adnan Şen ABD'den Sonra İngiltere'de Gündem Oldu!

Los Angeles'teki lüks malikanesini 75 milyon dolarlık bir fiyatla satışa çıkaran iş adamı Adnan Şen dünyada gündem olmaya devam ediyor.

Los Angeles'teki lüks malikanesini 75 milyon dolarlık bir fiyatla satışa çıkaran iş adamı Adnan Şen dünyada gündem olmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin konuştuğu iş adamı şimdi de İngiltere basınında da yer almaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'ne eşi Begüm Şen ile yerleştikten sonra emlak yatırımları yapmaya başlayan Türk iş adamı Adnan Şen dünyanın gündeminden düşmüyor. Emlak sektöründe dünyanın önemli isimleri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerleyen Adnan Şen için önemli değerlendirmeler yapılmaya devam ediliyor.



ADNAN ŞEN'İN ŞÖHRETİ YÜKSELİYOR



Geçtiğimiz aylarda Los Angeles'taki lüks malikanesini 75 milyon dolardan satışa çıkaran Adnan Şen ABD'de gündeme bolba gibi girmişti. ABD'de çok popüler olan bir TV programına da katılan Adnan Şen kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkıyor. ABD'de gündeme gelen Adnan Şen'in şöhreti dünyaya yayılmaya başladı.



ÖNCE ABD ŞİMDİ İNGİLTERE



ABD'nin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Türk iş adamı Adnan Şen şimdi de İngiltere basınında yer almaya başladı. İngiltere'nin dünyaca bilinen gazetelerinden olan The Sun, Adnan Şen'in ABD emlak sektöründe kısa sürede elde ettiği başarıyı yazdı. Ayrıca haberde Adnan Şen'in Los Angeles'teki evinin halen satışta olduğu da ifade edildi.



Adnan Şen ve eşi Begüm Şen 3 yıl önce ABD'ye yerleşmişti. Bu 3 yıllık sürede Adnan Şen lüks malikaneleri yüksek fiyatlarla satın alıp yine yüksek fiyatlarla satıp ciddi bir kazanç sağlıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri