Lüks Villa'da Borç Cinneti! Ailesini Öldürüp İntihar Etti

Antalya Muratpaşa ilçesinde yer alan Sefakent Yağmur Sitesi'nde bir aile faciası yaşandı. Borçları olduğu öne sürülen ve ailesi ile birlikte yaşayan kişinin annesi, babası ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Antalya'da yaşanan aile faciasının arkasından borç cinneti çıktı. Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2386. Sokak'ta meydana gelen olayda bir aile yok olmuştu.

Lüks sitede meydana gelen olay 3 katlı villada oturan aileden haber alamayan akrabalarının yapmış olduğu başvuru ile ortaya çıkarılmış, eve giremeyen yakınlarının haber verdiği güvenlik güçleri 4 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaşmıştı.

4 KİŞİLİK AİLENİN ÖLÜMLERİNİN ARDINDAN BORÇ CİNNETİ ÇIKTI!

Eve giren güvenlik güçleri tarafından yapılan ilk incelemeler sonucunda 65 yaşındaki annenin ve 45 yaşındaki kızının mutfakta pompalı tüfekle vurularak öldürüldükleri, 73 yaşındaki babanın ise üst katta odasında vurularak öldürüldükten sonra mutfağa diğer aile üyelerinin yanına taşındığı, en son olarak ise çiftin beraber yaşadıkları 40 yaşındaki oğullarının aynı tüfekle kendisini vurarak intihar ettiği ortaya çıkarılmıştı.

4 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken ailenin villaya 1 sene önce taşındıkları, evlerinde 8 kedi besledikleri, komşuları ile ilişkilerinin çok iyi olduğu ve kimse ile aralarında bir husumet bulunmadığı açıklanmıştı. Çiftin komşuları cinayet sonrası büyük şok yaşarken aile üyelerinin birbirlerine çok bağlı oldukları belirtildi.

Emekli olan anne ve babanın yanında kalan çocuklarının da çok saygılı olduklarını belirten çiftin komşuları aile üyelerinin de çocuklarını çok sevdikleri, ne anne ve babadan çocuklar hakkında, ne de çocuklardan anne ve babaları hakkında bir olumsuz kelime duymadıklarını dile getirdikleri öğrenildi.

Cinayetleri işledikten sonra intihar eden çiftin oğullarının bir otelde fotoğrafçı olarak çalıştığı, 150 bin liralık borcu nedeni ile son dönemde psikolojisinin bozulduğu ve bu nedenle cinayeti işlemiş olabileceği iddia edildi.

Gündem Haberleri