Mahalle Arasında Silahlı Çatışma Çıktı, Gürültü Üzerine Pencereden Bakan Vatandaş Gözünden Vuruldu!

Aralarında husumet bulunan iki grubun aynı mahallede karşı karşıya gelmesi üzerine tartışma yaşandı.

Aralarında husumet bulunan iki grubun aynı mahallede karşı karşıya gelmesi üzerine tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya, ardından da silahlı kavgaya dönüşürken gelen kavga sesleri üzerine pencereden bakan şarkıcı Şahan Dinç grubun sıkmış olduğu kurşunlardan birinin gözüne isabet etmesi üzerine yaralandı. Şişli Kurtuluş Eskişehir Mahallesi Marsık Sokak'ta yaşanan olayın detayları haberimizde...

İstanbul'da iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma sonrasında olayla hiçbir ilgisi olmayan bir kişi gözünden vuruldu. Söz konusu olay Şişli Kurtuluş Eskişehir Mahallesi Marsık Sokak'ta meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olan iki grup arasında mahalle arasında tartışma yaşandı.



Sokakta karşılaşan iki grup arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma kısa sürede parlarken kavga bir anda silahlı çatışmaya döndü. Tarafların arasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan kişi ise kavga ile hiç ilgisi olmayan ve gelen sesler üzerine pencereye çıkan bir vatandaş oldu.



KAVGA SESLERİ ÜZERİNE PENCEREYE ÇIKTI, SİLAHLA GÖZÜNDEN VURULDU!



Şişli Kurtuluş Eskişehir Mahallesi Marsık Sokak'ta giriş katta oturan ve şarkıcılık yaparak geçinen Şahan Dinç evinde oturduğu esnada dışarıdan gelen sesleri merak ederek pencereye çıktı. Pencereye çıkması ile beraber sağ gözünden vurulması bir olan Şahan Dinç hemen Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı.



Hastanede ilk tedavisi yapılan Dİnç'in durumunun kontrol atında olduğu belirtilirken silahlı çatışma çıkan gruplarda yer aldıkları iddia edilen Ali A., Metin K., Doğukan Y., Erhan G., Ramazan K., ve Şükrü U. olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılık tarafından yapılan değerlendirmede Ali A., Metin K., ve Doğukan Y. isimli kişiler adli kontrolle serbest bırakıldı. Olaya karışan Erhan G., Ramazan K, ve Şükrü U. ise alınan karar kapsamında tutuklanarak cezaevine sevk edildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri