Mahmut Tuncer Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Ünlü Türkücünün Hastalığı Ne?

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den korkutan bir haber geldi. Dün gece fenalaşan Mahmut Tuncer'in apar topar hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den korkutan bir haber geldi. Dün gece fenalaşan Mahmut Tuncer'in apar topar hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Türkiye'nin en ünlü türkücülerinden olan Mahmut Tuncer'in fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Mahmut Tuncer'in son sağlık durumunu eşi Işıl Tuncer açıkladı.



MAHMUT TUNCER HASTANEYE KALDIRILDI!



Sanat dünyası Mahmut Tuncer'in apar topar hastaneye kaldırılması ile büyük bir şok yaşadı. Herkes ünlü türkücünün koronavirüse yakalandığı ve durumunun ağırlaştığı için hastaneye kaldırıldığını düşünürken bir nebze olsun merak edenleri rahatlatan açıklamayı eşi Işıl Tuncer yaptı.



Işıl Tuncer'in verdiği bilgilere göre Mahmut Tuncer omuz ağrısı hissedince soluğu özel bir hastanede aldı. Burada kontrolden geçen Mahmut Tuncer önemli bir sorun tespit edilemediği için evine gönderildi. Ancak gece Mahmut Tuncer'in tansiyonu oldukça yükseldi. Hareketsiz kalan Mahmut Tuncer eşi tarafından yeniden hastaneye kaldırıldı.



SABAHA KADAR HASTANEDE KALDI!



Dün gece sabaha kadar doktor gözetiminde kalan Mahmut Tuncer sabah saatlerinde yapılan son kontrolünün ardından taburcu edildi. Işıl Tuncer'in ifadesine göre Mahmut Tuncer'in kalbinde kalınlaşma tespit edildi. Bunun için yeni bir tedavi sürecine başlayacak olan Mahmut Tuncer bu sürede sürekli doktor kontrolünde olacak.



TEDAVİYE BAŞLANACAK



Mahmut Tuncer'in hastalığının belli olmasının ardından hayranları biraz olsun derin bir nefes aldılar. Çaresiz bir hastalığı bulunmayan ünlü türkücü kısa bir süre içerisinde tam sağlığına kavuşması bekleniyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri