Manchester City'de Forma Giyen İlkay Gündoğan Ronaldo ve Neymar'a Komşu Oluyor!

Manchester City takımında forma giren Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, nişanlısı için kesenin ağzını açtı. Ünlü golcü ve nişanlısı Ronaldo ve Neymar'a komşu oluyor.

Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, nişanlısı Sara Arfaoui için unutulmaz bir jest yaptı. Evlilik için gün sayan çift, birlikte yaşayacakları sıcak bir yuva ararken, Gündoğan'dan ağızları açık bırakacak bir hamle geldi.

BEVERLY HILLS'TEN EV ALACAK!

Manchester City takımında top koşturan İlkay Gündoğan, takımından yıllık 7.28 milyon sterlin kazanıyor. Bu da Türk lirasıyla 137 milyon TL'ye denk geliyor.

Geçtiğimiz hafta nişanlısı Sara Arfaoui ile ABD'ye giden 31 yaşındaki yıldız, önce Los Angeles sokaklarında gezdi sonra da Rodeo Drive'de alışveriş yaptı.

26 yaşındaki model nişanlısıyla evlilik hazırlığında olan Gündoğan'ın Beverly Hilss'teki evleri gezdiği öğrenildi. ABD basınında yer alan bilgilere göre, 10 milyon dolarlık havuzlu bir villayı gözüne kestiren İlkay Gündoğan ve Sara Arfaoui çifti, evi satın almak için kolları sıvadı.

Fiyatıyla dudak uçuklatan lüks villanın Beverlys Hİlls'te bulunması, konum açısından birçok avantaj sağlarken aynı zamanda Ronaldo ve Neymar gibi yıldızların da burada evleri bulunuyor.

10 milyon dolar bedelindeki evi satın almak için hazırlıklara başlayan çift, ünlü futbolculardan şarkıcılara kadar birçok isimle de komşu olma fırsatı yakalayacak.

Los Angeles'ta gezerken basın tarafından görüntülenen çift, yeni evleri hakkında yorum yapmadı.

Gündem Haberleri