Mansur Yavaş'tan Osmanlı Spor'a Verilen Hafriyat Gelirleri İçin Flaş Talimat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Osmanlı Spor'a verilen hafriyat gelirlerini geri aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Osmanlı Spor'a verilen hafriyat gelirlerini geri aldı. Detaylar haberimizde...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yerel seçim öncesi belediye başkanı olduğu takdirde gerçekleştireceği vaadler arasında bulunan Osmanlı Spor'a verilen hafriyat gelirlerini sonlandırma hedefini de 18 Nisan tarihi itibariyle gerçekleştirdi.



Osmanlı Spora verilen hafriyat gelirlerini geri aldı.



Osmanlı Spor'un Ankara Büyükşehir Belediyesinin Para Kaynağı İle İlişkisi Kesildi!



Mansur Yavaşın kararı ile artık Osmanlı Spor'un Ankara Büyükşehir Belediyesinin para kaynağıyla ilişkisi kesildi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yerel seçim öncesi yapmış olduğu bir açıklamasında "Bize "Kaynak nereden bulacaksınız?" diye soruyorlar. Hafriyat gelirleri Osmanlıspor'a verildi. Günlük 15-20 milyar gelir vardı oradan bilboard gelirleri vardı. Bunlar belediyelere verilseydi kaynak oluşurdu.



Biz bunların tamamını Ankaralılar için kullanıp yatırımlarımıza kaynak oluşturacağız" açıklamasında bulundu.



Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Doğan Yılmaz bundan 4 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül 2015 olağan toplantısında “Meclis kararıyla hafriyat işini ANFA’ya verdik. ANFA şirketi bunu üçüncü şahıs olarak Osmanlıspor’a verdi. Osmanlıspor’un Ankara Büyükşehir Belediyesi ile organik bir bağı var mı?



Osmanlıspor’a ayrıcalık nereden kaynaklanıyor? Hafriyattan belediyeye gelmesi gereken yıllık rakam en az 150 milyon TL’dir. Bu para nereye gidiyor?” açıklamasını yaparak tavrını net bir şekilde dile getirmişti. Bu duruma karşı Melih Gökçek 12 aylık 5 milyon lira civarında bir para olduğunu o dönem dile getirmişti.



Emlak365.com



Gündem Haberleri