Maraşlı Dizisinin Yıldız İsmi Alina Boz'dan Bozcada'da Arsa Yatırımı

Maraşlı dizisinin genç ve güzel oyuncusu Alina Boz son dönemlerde adından sıkça söz ettiren oyunculardan birisi.

Maraşlı dizisinin genç ve güzel oyuncusu Alina Boz son dönemlerde adından sıkça söz ettiren oyunculardan birisi. Dizinin başarısının yanında gösterdiği oyunculuk performansı ile dikkat çeken Alina Boz, son olarak arsa yatırımı ile gündeme geldi.

ALİNA BOZ BOZCAADA'DA ARSA SATIN ALDI

Alina Boz daha önce rol aldığı dizi projeleri ile magazin gündeminde çıkça yer almıştı. Neftlix'te yer alan Aşk101 projesiyle çok konuşulan Alina Boz son olarak ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinin başrolü olarak ekran karşısına çıktı. Maraşlı dizisinde gösterdiği performansla tam not olan ünlü oyuncu dizinin başarısında büyük katkı sağladı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi reyting sıralamasında oldukça iyi geri dönüş alıyor. Bunun yanında Maraşlı dizisi sosyal medyada da oldukça konuşuluyor.

Dizinin elde başarıyla televizyon dünyasının peşinde olduğu güzel oyuncu son olarak yapmış olduğu yatırımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu birikimlerini gayrimenkul ile değerlendirirken yatırım alanı olarak Bozcaada'yı seçti. Koronavirüs salgın sürecinde çok sayıda ünlü ismin kaçış alanı olan Bozcaada'da iki farklı yerden arsa satın aldı. Alina Boz'un bu arsalara ev yaptırmak istediği ve şehir hayatından kaçmak istediğinde buraya gelmeyi planladığı öğrenildi. Milliyet'te yer alan habere göre ayrıca Alina Boz, organik tarımla da oldukça ilgili.

ALİNA BOZ KİMDİR?

1998 yılında Rusya'da dünyaya gelen Alina Boz'un annesi Rus vatandaşı, babası ise Türk vatandaşı. İlkokula kadar Rusya'da yşayan ünlü oyuncu daha sonra ailesinin işleri nedeniyle Türkiye'ye yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Türkiye'de tamamlayan güzel oyuncu daha sonra üniversite sınavlarına girdi. Alina Boz oyunculuk için ilk adım olarak Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı.

İlk oyunculuk kariyerine 2013 yılında yayın hayatına giren Cesur Hemşire diziyle başlayan oyuncu bu dizide Canan karakterine hayat verdi. Daha sonra çok sayıda ünlü ismin yer aldığı Paramparça dizisinde yer alan oyuncu sinemada ise Kaçma Birader filminde oynadı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini oynadı. Daha sonra vatanım Sensin, Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizilerinde yer alan ünlü oyuncu son olarak Maraşlı dizisinde yer alıyor.

Gündem Haberleri