Masterchef Barış Kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi

Masterchef Barış kimdir, hayatı, yaşı, memleketi hakkındaki tüm bilgileri yazımıza hazırladık. Masterchef Barış hakkındaki merak ettiğiniz tüm bilgilere sayfamızdan ulaşarak yarışmacı hakkında kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.

Masterchef Barış 23 yaşında olup yarışmaya Bodrum'dan katılmaktadır. Bodrum Torba ‘da bir otelde çalışan Demir, aşçılık mesleğine henüz küçük yaşlarda başlamıştır. Ailesinde herkesin mesleğe kebapçı olarak başladığını belirten Barış Demir Masterchef'te ilk turu geçmeyi başarmıştır. 25 Temmuz 2022 Masterchef ikinci turunda yarışan en iyi krem brüle tatlısı için mücadele eden Demir 2. turda en iyi tatlıyı yaparak 3. tura yükselmeyi başarmıştır.

Sefa, Şükrü Barış Düello'yu Kim Kazandı?

Sefa, Şükrü Barış üçlüsünden düelloyu kazanan kişi Barış Demir’dir. 25 Temmuz 2022 Pazartesi akşamında izleyicisiyle buluşan son hız devam eden Masterchef heyecanı üçlü elemelerde Sefa, Şükrü Barış düellosuyla izleyicileri televizyona kilitlemeyi başarmıştır. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin ilgi ve merakını artıran düellolar nefes kesmeye devam etmektedir. Heyecan dolu yemek yarışması her dönem olduğu gibi yeni sezonda da hız kesmeden devam etmekte olup yediden yetmişe popüler şekilde takip edilmektedir. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya,  Danilo Zanna, Soner Sivrioğlu'nun karşısına çıkacak olan yarışmacılar hünerleri sergilemeye devam etmektedir.

Kendilerinden istenen yemekleri profesyonel, özel sunum teknikleri ile jüri karşısına çıkaran yarışmacılar arasından bir üst tura geçmeye hak kazanan yarışmacı Masterchef Barış Demir olmuştur. En iyi tatlıyı yaparak turu geçen yarışmacı günün ilk eşleşmelerinden bu yana profesyonel mutfak, lezzetli, hoş tabak sunum başarısını göstermiştir. Tatlı sunum tabağının hazırlanmasından damakta tat bırakan lezetine kadar pek çok aşaması profesyonel, özel, işçilikli aşamalardan geçirilen özel yemek sunumları jüri önüne çıkarılmaktadır. En iyi tatlıyı yaparak jüriden tam not alan Barış Demir Masterchef Türkiye yarışmasında kariyerine emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. İzleyicilerin merakla beklediği üçlü düellolarda ter döken yarışmacılar el hünerlerini göstererek üst tura geçmek için kıyasıya mücadele etmektedir. Masterchef Barış Demir başta olmak üzere pek çok yarışmacıyı yakından takip edebilir; desteklediğiniz yarışmacının farklı özel yemek sunumlarına, macera dolu yarışma yarışma heyecanına ekran önünden keyifle ortak olabilirsiniz.

Gündem Haberleri