Masterchef kim elendi? Master Chef Türkiye 16 Ekim 2022 elenen isim belli oldu

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan MasterChef programında beklenen eleme potası gerçekleşti ancak beklenmeyen bir isim gitti. Bu sene MasterChef'in favori isimleri arasında gösterilen kişi elendi...

Yarışmacıların en lezzetli yemeği yapmak için birbirleri ile yarıştıkları MasterChef programında dün akşam yeni bir eleme gecesi yaşandı. Hafta içerisinde yapılan yarışmalar ile tabakları şeflerden onay almayan ve arkadaşları tarafından yapılan oylamada potaya gönderilen isimler arasında eleme yapıldı. 

Dün yapılan eleme gecesinde hafta içerisinde yapılan oylama ile potaya giden 6 isim arasında kıyasıya bir savaş yaşandı. 16 Ekim 2022 tarihli eleme potasında eleme kalan adaylar Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur olarak sıralanmıştı. Yapılan ilk yemek sonunda 3 aday potadan çıkarken 3 aday için son bir yemek şansı sunuldu. 

MASTERCHEF BU HAFTA KİM ELENDİ, 16 EKİM 2022 MASTERCHEF'DE ELENEN İSİM KİM OLDU?

Yapılan ilk etap yarışmasında 6 yarışmacıdan mercimeğin ana aktör olduğu bir yaratıcılık tabağı yapılması istendi. Yapılan tabaklar sonrasında Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilio Şef tarafından gerçekleştirilen tadım sonrasında ilk eleme potasından direkt olarak çıkan 3 isim Kıvanç, Görkem ve Burak Revanbahş oldu. 

Bu turda şefler en çok Çağatay'ın tabağını beğenmesine rağmen Çağatay tarafından yapılan tabakta soya sosunun aşırı tuz vermesi nedeni ile tabak elemeden geçemedi ve Çağatay son 3 arasına kaldı. Çağatay, Fatmanur ve Atike arasında yapılan yarışmada ise Mehmet Şef'in ördekli sirit yemeğini yapmak için ter döktü. Elemede ilk çıkan isim Fatmanur olurken, son ikiye kalan Çağatay ile Atike arasından elenen isim yarışmanın favorisi olarak gösterilen Çağatay oldu. 

Gündem Haberleri