Masterchef Türkiye'de Eleme Potasındaki Büyük Skandalın Perde Arkası Ortaya Çıktı! Masterchef Duygu'nun Bilerek Elenmesinin Gerçek Sebebi Ne?

Masterchef Türkiye'de eleme potası heyecanı yaşandı. Haftalık yarışmaların sonucunda eleme potasına gönderilen 6 yarışmacı elenmemek için iki yarışmaya katıldılar. Yemek yapma konusundaki hünerlerini gösteren yarışmacılar şeflere yemeklerini beğendirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ancak bir yarışmacı ise Masterchef Türkiye'de daha önce görülmemiş bir skandala imza attı. Girdiği psikolojik bunalım sebebiyle elenmek amacıyla yaptığı yemeğe aşırı tuz atan yarışmacı ile yollar ayrıldı. Masterch

Masterchef Türkiye'de eleme potası heyecanı yaşandı. Haftalık yarışmaların sonucunda eleme potasına gönderilen 6 yarışmacı elenmemek için iki yarışmaya katıldılar. Yemek yapma konusundaki hünerlerini gösteren yarışmacılar şeflere yemeklerini beğendirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ancak bir yarışmacı ise Masterchef Türkiye'de daha önce görülmemiş bir skandala imza attı. Girdiği psikolojik bunalım sebebiyle elenmek amacıyla yaptığı yemeğe aşırı tuz atan yarışmacı ile yollar ayrıldı. Masterchef Türkiye eleme yarışmalarında neler yaşandı?

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye'de dün akşam eleme potası yarışmaları yapıldı. Hafta boyunca kırmızı takım ile mavi takım arasında yapılan yarışmalar sonucunda 6 isim eleme potasına gönderilmişti. Kırmızı takımdan Esra ve Duygu, mavi takımdan ise Sefa, Eray, Didem ve Uğur elenmemek için yarıştılar.



UĞUR, ESRA VE ERAY İLK YARIŞMADA ELENMEKTEN KURTULDULAR



Yarışmanın ilk bölümünde yarışmacılara şefler tarafından demirhindi verildi ve yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. 6 yarışmacı 45 dakikada demirhindi lezzetinin bulunduğu birer yemek yaptılar. Yapılan yemekler içerisinde Uğur'un yemeği birinci seçildi ve bu yarışmacı eleme potasından kurtuldu. İkinci seçilen Esra ve üçüncü seçilen Eray da eleme potasından kurtularak son 3'e kalmanın stresini yaşamadılar.





Eleme potası yarışmalarının ilk bölümünde başarısız olan Duygu, Sefa ve Didem ise son 3'e kalarak bir yarışmaya daha katıldılar. Son 3 yarışmasında yarışmacılardan Danilo Zanna tarafından yapılan balık ekmek konseptli yemeğin yapılması istendi. Yarışmacılar yoğun bir yemek yapım sürecinin ardından şeflere yemeklerini tattırdılar.



MASTERCHEF ELEME POTASINDA BÜYÜK SKANDAL!



Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna haftanın elenecek yarışmacısı için yaptıkları kısa bir görüşmeden sonra Masterchef'ten elenecek ismi belirlediler. Büyük skandal ise bu noktada ortaya çıktı. Sonuçlar açıklanmadan Somer Sivrikaya yarışmacılara yemeğinde bilerek hata yapanın olup olmadığını sordu. Duygu Acarsoy ise bilerek ve isteyerek kötü yemek yaptığını itiraf etti. Mehmet Yalçınkaya Duygu'nun yarışmayı sabote ettiğini ve elenmek için bilerek kötü tabak hazırladığını söyledi.





BAHANESİNE KİMSE İNANMADI!



Yemeğini kötü yapmak istemesinin bahanesini de açıklayan Duygu Acarsoy, “Ben üniversitede eğitmenim. Bir tercih yapmak zorundaydım. Akademik kariyerimde ilerlemek için bugün yemeğimi bilerek kötü yaptım.” dedi.



Duygu Acarsoy'un bu açıklaması ne yarışmadaki şefleri ne de izleyenleri ikna edemedi. Duygu Acarsoy bu tavrı ile sosyal medyada adeta linç edildi. Bir önceki hafta Celal'in elenmesine neden olan Duygu Acarsoy o yarışmacının hakkına girmekle suçlandı. Ayrıca akademik kariyer bahanesi de inandırıcı bulunmadı. Duygu Acarsoy hafta başında özel yaşamı ile alakalı itiraflardan bulunmuş ve ardından psikolojik buhrana girdiği net şekilde görülmüştü. Bu psikolojik bunalım sonucunda Duygu Acarsoy'un yemek yapma isteği tamamen gitti. Dünyayı boşvermiş görünen Duygu Acarsoy girdiği bunalım nedeniyle Masterchef hayalleri de dahil olmak üzere tüm hedeflerini sildi. Bu nedenle yarışmadan ayrılmak istedi ve bunu gerçekleştirdi.





ŞEFLERDEN SERT TEPKİ



Öte yandan yarışmanın jürisi olan şefler Duygu Acarsoy'un bu hareketine oldukça sinirlendiler. Yarışmayı sabote etmekle suçlanan Duygu Acarsoy'a Danilo Zanna çok kızgın olduğunu ama çok konuşmak istemediğini söyleyerek stüdyoyu terketmesini söyledi.





DUYGU ACARSOY HANGİ İTİRAFLARDA BULUNMUŞTU!



Masterchef Türkiye'nin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk programında yarışmacı Duygu Acarsoy nişanlısının en yakın arkadaşı ile kendisini aldattığını ve ayrıldıklarını açıklamıştı. Ayrıca Duygu Acarsoy ilk evliliğinden de bahsetmiş ve evlendiği gün eşinin kendisini döverek hastanelik ettiğini ve 15 gün boyunca her gün öldüresiye dayak yedikten sonra evliliğine son verdiğini söylemişti. Ayrıca ilk eşinin Duygu Acarsoy'un bir evini ve bir arabası alarak kendisini dolandırdığını da söylemişti. Duygu Acarsoy ilk eşi nedeniyle Esra Erol'un programına katıldığı ise geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkmıştı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri