Mehmet Öz İle Kardeşleri Arasında Miras Kavgası Büyüyor!

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz ile kardeşleri arasında yaşanan miras kavgası giderek büyüyor. Kendisi de çok ünlü bir doktor olan Mustafa Öz'ün vefat etmesinin ardından mirası dava konusu olmuştu. Mehmet Öz kız kardeşini sahte vasiyet hazırlayarak babasına ait yalıyı satmakla itham ederken şimdi de iki kız kardeş arasında bankadan çekilen 186 milyon lira dava konusu oldu.

Türkiye'nin en ünlü doktorları arasınd ayer alan Mustafa Öz'ün vefat etmesinin ardından çocukları arasında büyük bir miras kavgası yaşanmaya başlanmıştı. Amerika'nın en çok izlenen programlarından birini hazırlayan dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz, babasının vefatının ardından miras davası açmıştı.

Açılan ilk davada kız kardeşi Nazlım Suna Öz'ü sahte vasiyet hazırlayarak babasına ait yalıyı satmakla suçlayan Mehmet Öz'ün ardından bu seferde diğer kız kardeşi Seval Öz, babaları hastanede tedavi görürken Nazlım Suna Öz'ün banka hesabından yine sahte evrak düzenleyerek 186 milyon 250 bin lira para çekmekle itham ederek mahkemeye verdi.

SAHTE VASİYET DAVASI BÜYÜYOR! ŞİMDİ DE 186 MİLYON LİRANIN SAHTE EVRAKLA ÇEKİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öz kardeşler arasında yaşanan miras davası giderek şiddetlenirken hatırlanacağı üzere daha önce hem Türk hem de ABD vatandaşlığı bulunan Nazlım Suna Öz'ün sahte vasiyet hazırladığı bilirkişi raporu ile mahkeme tarafından tespit edilmiş, verilen raporda "22 Ocak 2003 tarihli 'Vasiyetname' ve 'Senet ve Vasiyetname' başlıklı ikişer sayfalık belgelerden yararlanılarak, bu belgelerin muhtelif yerlerinden alınan 5 ayrı bölüm ve parçanın, imza ile birlikte tamamen boş bir kağıda veya imzalı ve üst tarafı boş bir kağıda özel konumlandırılarak aktarılması ile fotomontaj suretiyle oluşturulmuş bulunduğu sonucuna varılmıştır" ifadelerine yer verilmişti.

Mehmet Öz kızkardeşinin çifte vatandaşlığı olması nedeni ile yurt dışına çıkış yasağı getirilmesini talep etmiş, ardından da tüm mal varlığına el konulmasını istemişti.

Ortaya atılan yeni iddia da ise 2015 ile 2018 yılları arasında Mustafa Öz'ün sağlık sorunları nedeni ile hastanede tedavi gördüğü dönemde Nazlım Suna Öz tarafından yüklü miktarlarda paranın kendi hesabına aktarıldığı belirlenirken 50 milyon 750 bin liranın şahsi hesabına aktarılırken kalan 135 milyon 500 bin liranın aktarıldığı hesapların belirlenmesi için başvuru yapıldığı dile getirildi.

Gündem Haberleri