Mehmet Özhaseki: Millet Size Hizmet Edin Diye Oy Verdi Ağlak Ağlak Gezin Diye Değil

Mehmet Özhaseki belediyeler tarafından son dönemlerde dile getirilen bütçe yok beyanlarına dair açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki belediyeler tarafından son dönemlerde dile getirilen bütçe yok beyanlarına dair açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda belediyelerin tutumuna dair eleştirilerde bulunan Mehmet Özhaseki dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki katılmış olduğu bir televizyon programında gündeme ilişkin konulara değindi. Bu noktada belediye başkanlıklarının çalışma sistemlerine değinen Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyelerin vaatlerine ve son günlerde ki açıklamalarını eleştirdi.



MEHMET ÖZHASEKİ'DEN CHP'Lİ BELEDİYELERE ELEŞTİRİ



Mehmet Özhaseki, A Haber canlı yayınına katıldı. Burada gündeme ilişkin konular hakkında son gelişmeleri değerlendiren Mehmet Özhaseki, kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi.



Konuşmasının devamında yerel seçimler öncesi adayların vaatlerine değinen Mehmet Özhaseki özellikle biz seçilirsek kimse işinden olmayacak ifadelerini kullandığını söyledi. Seçimden sonra bu durumun değiştiğini söyleyen Özhaseki sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'da 10 binlerce kişinin işinden olduğunu söyledi.



Son dönemlerde sıkça konuşulan belediye başkanlıklarının bütçe konusuna da değinen Mehmet Özhaseki, "Seçimden önce hayali kaynaklardan devasa bütçeler yarattılar, yapamayacakları projeler sunup, altından kalkmayacakları vaatlerde bulundular, şimdi ise para yok diye ağlıyorlar. Vatandaş size hizmet edin diye oy verdi, ağlak ağlak gezin diye değil." ifadelerini kullandı.



CUMHRUBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TALİMAT



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki belediyelerin çalışmalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdiğini ifade ederek Mecliste vatandaşın ve şehrin yararına bir şey geldiğinde asla yok demeyin, yardımcı olun." dediğini söyledi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri