Meksika Ligi’ndeki Queretaro-Atlas Maçında İnsanlık Dışı Görüntüler: 17 Taraftar Hayatını Kaybetti

Meksika Liginde bugün gerçekleştirilen Queretaro ve Atlas takımları arasındaki maçta insanlık dışı görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi. Taraftar kavgasında 17 kişi hayatını kaybetti.

Uyuşturucu kartellerinin insanlık dışı infaz haberleri ile sık sık haberlere konu olan Meksika bu seferde futbolda şiddet haberleri ile dünya gündemini salladı. Meksika Liginde bugün karşı karşıya gelen Queretaro-Atlas takımları arasındaki maçta taraftarlar arasında yaşanan kavga görüntüleri ağızları açık bıraktı.

Taraftarların birbirlerine önce küfürlü hakaretler ile başlattıkları sözlü kavga ardından tel örgülerin yıkılması ile fiziksel kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada şiddetin dozu her geçen saniye biraz daha artarken ailesi ile maç izlemeye gelen kişilerin kaçmaya çalıştıkları görüntüler bir kere daha futbolda şiddetin tartışmalara açılmasına neden oldu.

QEERETARO - ATLAS MAÇINDA TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ, 17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Taraftarlar arasında sözlü olarak başlayan kavganın tansiyonu her geçen saniye biraz daha artarken taraftarların birbirlerini ayıran tel örgüleri yıkması ile deyim yerindeyse tam bir vahşet yaşandı. Kalabalık içerisinde kalan taraftarlar diğer takımın taraftarları tarafından acımasız bir şekilde dövülürken görüntülerde bazı taraftarların çırılçıplak soyularak dövüldükleri ve öldüresiye şiddete maruz kaldıkları görüldü.

Güvenlik güçlerinin müdahalede zorlandıkları kavga uzun uğraşlar sonucunda ayrılırken olaylarda ilk belirlemelere göre 17 taraftarın hayatını kaybettiği belirlendi.

Taraftarların tribünde yar alan koltuklar başta olmak üzere ellerine geçirdikleri tüm aletler ile birbirlerine vahşi bir şekilde saldırdıkları görüntüler tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı.

İki takımın da ligden men edilmesi gibi son derece sert cezalara çarptırılabileceği belirtiliyor.

QEERETARO - ATLAS MAÇI KAVGA GÖRÜNTÜLERİ YAYIMLANDI!

Maçta çıkan kavgada çok sayıda taraftarın yaralandığı, bazı taraftarların hayatını kaybetmesine rağmen dövülmeye devam ettiği görüntüler tepki çekti.

Gündem Haberleri