Melih Gökçek İle Gazeteci Nevşin Mengü Arasında Büyük Kavga! Tehditler Ve Hakaretler Havada Uçuştu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile gazeteci Nevşin Mengü arasında sosyal medyada yaşanan sert sözlü kavga tepki çekti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile gazeteci Nevşin Mengü arasında sosyal medyada yaşanan sert sözlü kavga tepki çekti. Nevşin Mengü'Yü sosyal medya üzerinden tehdit eden Melih Gökçek'e Mengü cevap olarak “trol” yakıştırmasında bulundu.

Sosyal medyayı çok yoğun bir şekilde kullanması ile tanınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Melih Gökçek, gazeteci Nevşin Mengü ile tepki çeken bir sözlü kavga yaptı. Karşılıklı açıklamalara ikilinin takipçileri de kayıtsız kalmadı.



NEVŞİN MENGÜ TUTUKLAMALARI ELEŞTİRDİ



Nevşin Mengü, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yere Kabe fotoğrafı sermeleri nedeniyle gözaltına alınıp tutuklanmalarına tepki gösterek, “Kabe kutsal da Kabe'nin remsine illistrasyon yapmak neden dini değerleri aşağılamak anlamına geliyor? Gençler dalga geçmiyor, illüstrasyon yapıyorlar. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandılar.” dedi.



MELİH GÖKÇEK'İN YANITI AĞIR OLDU!



Nevşin Mengü'nün bu sözlerine kayıtsız kalmayan Melih Gökçek bir mesaj paylaşarak, “Otur yerine be kadın... İnsanları tahrik edip durma” dedi. Ardından ise Nevşin mengü'ye seslenen Melih Gökçek, “Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın.” ifadelerini kullandı.



GÖKÇEK'E TROL SUÇLAMASI!



Melih Gökçek'in hedef aldığı Nevşin Mengü karşılık olarak ise, “Bu da kendisini Cumhurbaşkanı'na gösterme derdinde. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık!” şeklinde bir mesaj yazdı.





İkilinin sosyal medya üzerinden kavgaya tutuşmalarına takipçileri de sessiz kalmadı. Melih Gökçek'in takipçileri ile Nevşin Mengü'nün takipçileri birbirlerine ağır hareketler etmeye başladılar.Her iki ismin de teskin edici bri tavır göstermemesi sonucu sosyal medya üzerinden huzursuzluk yaşandı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri