Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Pazarlık Yaptığı İddialarına Yanıt Verdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir televizyon programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir televizyon programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sistem pazarlığı yaptığı iddialarına da yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir televizyon programına katılarak siyaset gündeminedair değerlendirmelerde bulundu. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile alakalı çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Meral Akşener, “Çarşamba günü bu konuda çalışma yapan arkadaşlarımız milletvekillerimize bir sunum yapacaklar. Ardından da biz ciddi bir lansman ile bunu kamuoyuna tanıtacağız. Daha sonrasında ise kamuoyu ve STK'lar bu konuda tartışacaklar. Tabiki biz bunu diğer siyasi partilere sunacağız.” dedi.



ERDOĞAN İLE PAZARLIK YAPMADIM!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sistem pazarlığı yaptığına dair iddialara da yanıt veren Meral Akşener, “Son günlerde bazı medya organlarında benim Sayın Erdoğan ile 1 hafta görüştüğüm, Erdoğan'ın bana “Ben cumhurbaşkanı olayım sen de güçlü bir başbakan ol” dediği söyleniyor. Böyle bir şey kesinlikle yok. Biz gizli kapaklı görüşme yapmadık, yapmayız.” ifadelerini kullandı.



VATANDAŞ GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞ!



Vatandaşların büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu söyleyen Meral Akşener, “Ben pandemiden önce esnaf ziyaretlerine başlamıştım. Ekonomik sıkıntılar o dönem de vardı. Pandemi döneimde yaptığımız ziyaretlerde bu var olan sıkıntıların arttığını gördük. İnsanın canını acıtan çok olaylalara şahit olduk. Ziyaretlerimin birisinde 26 yaşında genç bir hanım kardeşime ne yaptığını sordum. Bana eşinin pandemi sürecinde işinden olduğunu ve kendisinin günlük çalıştığını söyledi. Et alabiliyor musunuz soruma ise 50 gram o da çocuğum için cevabını verdi. İnsanımız bu hale düşmüş. Biz siyasetçiler ne dersek diyelim boş. Bana mail yoluyla genç bir kardeşimiz başvurarak borç olarak gıda yardımı istedi. Bakın nakit para değil insanlarımız gıda yardımlarına muhtaç hale gelmişler.” şeklinde konuştu.



İNSALARIMIZ SİYASİ TARTIŞMALARI UMURSAMIYOR



Sokağa çıktığında vatandaşın gündemini daha net görebildiğini söyleyen Meral Akşener, “Vatandaş siyasetin tartışmalarını umursamıyor hatta ilgilenmiyor. Ben sokağa çıktığımda kimse gelip “Sözde Cumhurbaşkanı” tartışmalarını sormadı bana. Bir kongre yaptık partimiz içerisinde bazı olaylar meydana geldi bu kamuoyuna kriz olarak yansıdı. Sokakata bana o olayları da soran olmadı. Vatandaşımız geçim sıkıntısını anlatıyor, ne zaman rahat edeceğini soruyor. Vatandaşın gündemi ekonomidir.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri