Meral Akşener Hastaneden Çıktı

Dün akşam saatlerinde parti genel merkezinde yapılan toplantı esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yapılan tetkiklerin ardından ciddi bir durumla karşılaşılmaması üzerine sabah saatlerinde hastaneden çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde parti genel merkezinde kendini iyi hissetmediğini dile getirerek hastaneye kaldırılmıştı. Akşener'in tetkiklerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Tedbir amaçlı geceyi hastanede geçiren Akşener sabah taburcu edildi.

Parti genel merkezinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Meral Akşener hastaneden çıktı. Çıkarken kendisini bekleyen gazetecilere selam vererek geçen Akşener'in genel durumunun iyi olduğu gözlendi. Doktorların yaptığı açıklama göre de Akşener'in endişe yaratacak bir sağlık sorunu yok.

Meral Akşener Taburcu Oldu

Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olan Meral Akşener dün akşam İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılan bir toplantı esnasında kendini iyi hissetmediğini dile getirdi. Akşener derhal Çankaya'da bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı. Burada gerekli tetkikler yapılan Akşener'in durumunda önemli bir aksilik tespit edilmedi.

İlk açıklamaya göre küçük bir kalp spazmı geçiren ve ritim bozuklu yaşayan Akşener, tedbir amaçlı sabaha kadar müşahede altında tutuldu. Genel durumu iyi olan ve müşahede sırasında bir olumsuzluk yaşamayan İYİ Parti lideri Meral Akşener sabah saatlerinde taburcu oldu.

Hastaneden çıkışında genel durumunun iyi olduğu gözlenen Akşener, sabaha kadar hastanenin kapısında bekleyen habercilere makam otosunun camından el sallayarak hastaneden ayrıldı. Hastane çıkışında herhangi bir açıklama yapmayan ve gazetecilerden soru almayan Akşener'in bir süre de evinde istirahat edeceği öğrenildi.

Doktoru Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Meral Akşener'in doktoru da sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Doktorun aktardığına göre çarpıntı ve ritim bozukluğu yakınmalarıyla hastaneye başvuran Meral Akşener'in gerekli tetkikleri yapıldı. Yapılan tetkik ve gözlemlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Gece boyunca gözlem altında tutulan Akşener bu esnada da bir sorun yaşamadı. Sağlık durumu iyi olan Meral Akşener taburcu edildi. 

Bir Süre İstirahat Edecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener'in durumu hakkında açıklamada bulundu. "Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek." şeklinde konuşan Zorlu, Meral Akşener'in bir süre istirahat ettikten sonra seçim faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

Gündem Haberleri