Merve Boluğur magazin muhabirlerine sert çıktı! O soru güzel oyuncuyu çılgına çevirdi: “Yanımda sevgilim var, önce soru sormayı öğren!”

Bir süredir sosyal medya kullanıcıları tarafından en sık takip edilen isimlerden birisi olan ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, kendisine yöneltilen soru karşısında çılgına dönerek, magazin muhabirini azarladı.

İlk olarak “Acemi Cadı” isimli dizi ile izleyicinin karşısına çıkan ancak o dönem canlandırdığı karakter sebebi ile daha çok küçük yaşta olan izleyicilere hitap eden Merve Boluğur, bir süre sonra değişti ve daha farklı projelerde boy göstermeye başladı. Dişil enerjisi yüksek olan ve bu durumu her hareketi ile izleyiciye geçirebilen Merve Boluğur, canlandırdığı karakterler ile hayran kitlesini giderek genişletmeyi başardı.

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile hayatını birleştiren ve o dönem içerisinde verdiği pozlar ile mutluluğunu hayranlarına göstermekten çekinmeyen Merve Boluğur, ani bir karar ile 2017 yılında tek celsede boşandı. O günden beri sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar, kurduğu cümleler ve diğer özellikleri ile bunalımda olduğu düşünülen ve bu yüzden de sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir baskı gören Merve Boluğur, her fırsatta çok flörtöz biri olduğunu ve yas tutma gibi bir durumunun asla olamayacağını dile getirdi.

Son günlerde yine eski eşi Murat Dalkılıç ile anılmaya başlayan ve Dalkılıç’ın “Merve ne olur ise olsun ailemin soyadını taşıdı, onu rahat bırakın” yazılı paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, eski eşinin paylaşımına çok ağır bir dil ile cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde aranjörü Mert Aydın ile ilişki yaşamaya başlayan Merve Boluğur, magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Boluğur, kendisine gelen soru üzerine tepkisini gizleyemedi ve magazin muhabirlerine oldukça sert çıktı.

SEVGİLİSİ İLE EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ!

Şu sıralar hem eski eşi hem de yeni sevgilisi ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde ilişkiye başladığı aranjörü Mert Aydın ile el ele görüntülendi. Boluğur’un gergin halleri dikkatlerden kaçmadı.

ESKİ EŞ SORUSU!

Sevgilisi ile yürüdüğü sırada, bir magazin muhabiri Boluğur’un yanına yaklaştı ve eski eşi Murat Dalkılıç’ın kendisi hakkında yaptığı paylaşım hakkında ne düşündüğünü sordu.

“YANIMDA ERKEK ARKADAŞIM VAR!”

Kendisine gelen soruya tepkisiz kalamayan Merve Boluğur şu ifadeleri kullandı: “Bu ne çirkin bir soru. Yanımda sevgilim var, önce git soru sormayı öğren.”

Gündem Haberleri