Mesut Özil'den Örnek Davranış! Memleketine Dev Spor Kompleksi Yaptırdı

Son dönemde Fenerbahçe'ye transfer haberleri ile gündemden düşmeyen Mesut Özil yine örnek bir davranışta bulundu.

Son dönemde Fenerbahçe'ye transfer haberleri ile gündemden düşmeyen Mesut Özil yine örnek bir davranışta bulundu. Memleketi Zonguldak'ta gelen talebi çevirmeyen ünlü futbolcu Mesut Özil Spor Tesisi için çalışmalara başladı!

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Mesut Özil son dönemde Arsenal'da yaşadğı olaylar ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberlerle gündemdeki yerini koruyordu. Ünlü futbolcu son olarak ise Zonguldak'da yaptıracağı hayır işi ile gündeme geldi.



MESUT ÖZİL SPOR KOMPLEKSİ İLE ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI!



Devrek Belediyesi tarafından başlatılan projede yaşanan maddi sorunlar yıldız futbolcu Mesut Özil'in desteği ile aşılıyor. Devrek Stadyumu yanında yapımına başlanan spor kompleksi inşaatı aradan geçen 3 sene boyunca maddi imkansızlıklar nedeni ile tamamlanamadı. İçerisinde sporcuların kullanımı için tenis kortu, havuz ve basketbol sahasının da yer alacağı spor kompleksi inşaatında ihtiyaç duyulan destek Mesut Özil'den geldi.



Kendisi de Zonguldaklı olan Mesut Özil tarafından verilen destek hakkında açıklama yapan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt spor tesisinin yarım kalması nedeni ile ünlü futbolcu ile temasa geçtiklerini belirterek "Avukat ve menajerleriyle oturduk ve durum değerlendirmesi yaptık. Sağ olsun katkıda bulanacaklarını söylediler. İş adamları ve müteahhitlerimiz ile birlikte bir çalışmaya girdik.





Burayı toplam 7 dönüm alanda yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol sahası gibi çeşitli etkinlikler olacak şekilde tasarlıyoruz. Hedefimiz öncelikle tesisin bitmesi. Havuzun da proje aşaması bitti. Onunla ilgili yakında çalışma başlayacak. Gelecek yıl burası komple bir tesis olarak Devrek ve bütün Zonguldak'ın hizmetine girecek" diyerek tesisin adını da Mesut Özil tesisi koyacaklarını dile getirdi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri