Meteoroloji Saat Vererek Uyardı: Kış Soğukları Kapıda, Kar Yağışı ve Fırtına Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamaları ile çok sayıda il için fırtına ve kar yağışı, karla karışık yağmur uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamaları ile çok sayıda il için fırtına ve kar yağışı, karla karışık yağmur uyarısı yapıldı. Peki, bugün hava nasıl olacak, kara kış ne zaman gelecek, karakış ne zaman başlıyor, havalar ne zaman soğuyacak, bu sene kış ne zaman gelecek, bu sene kar ne zaman yağacak 2020? Soruların yanıtları haberimizde...

Kasım ayının ortasına doğru hava sıcaklıkları günden güne düşerken vatandaş "bu sene kar ne zaman yağacak, kış ne zaman gelecek?" sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Özellikle de korona virüs salgını nedeni ile uzaktan eğitim ve home ofis çalışma koşullarına geçiş yapılması vatandaşı kara kara doğalgaz faturasını düşünmeye itiyor.



BU SENE KAR NE ZAMAN YAĞACAK, KIŞ NE ZAMAN GELECEK 2020?



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verileri değerlendiren NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan kötü haberi verdi. Türkiye'de hava sıcaklıkları hızlı düşecek, kar soğukları gelecek, kış artık kendisini iyiden iyiye hissettirecek!



Çalışkan yapmış olduğu değerlendirmesinde ''Akdeniz'de; Fethiye, Muğla, Antalya, İç Anadolu Bölgesi'nde; Konya, Kayseri, Aksaray ve bazı yerlerde oldukça güçlü yağışlar bekliyoruz. Sıcaklıkların yaklaşık 15 derece olduğu bölgede kış soğukları etkili olacak. Artan poyraz ve yağışların etkisiyle hissedilen sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşecek.



Şu an bazı tepe noktalara yağıyor, yağacak ancak bir sonraki hafta ülkeye kar gelme ihtimali bulunuyor. Bu durum önümüzdeki günlerde kesinleşir'' diyerek önümüzdeki hafta itibari ile yurt genelinde kar yağışı ihtimalinin arttığını söyledi.



METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNİ İLE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK SORUSUNA YANIT!





KIŞ SOĞUKLARI GELİYOR! HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK, 10 DERECE BİRDEN SOĞUYACAK



Çalışkan yapmış olduğu açıklama ile poyraz ve yağışlarda yaşanan artış ile beraber hava sıcaklıklarında 10 derecelik düşüş beklediklerini dile getirirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yayımlamış olduğu rapor ile Marmara Denizi ve Batı Karadeniz bölgesinde yarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri