Meteoroloji'den Yeni Kar Yağışı Uyarısı! İşte Yağış Beklenen İller!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak yeni hava durumu ve kar yağışı uyarılarında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak yeni hava durumu ve kar yağışı uyarılarında bulunuldu. İstanbul'da başlayan kar yağışının ne kadar süreceği ve diğer bölgelerdeki kar yağışı tahminleri açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen hava durumu tahminleri açıkladı. İstanbul'da beklenen kar yağışı dün etkili olmaya başlamıştı. Gece saatlerinde ise etkisini iyice arttırdı. Sarıyer'in yüksek kesimleri ve Arnavutköy'de yoğun kar yağışları meydana geldi. Şimdi herkes bu kar yağışlarının devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasıyla bu merak ortadan kaldırıldı.



13 İLDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!



Meteoroloji kar yağışları konusunda başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ile uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Marmara, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiye göre 13 ilde yoğun kar yağışının devam edeceği bildirildi. İstanbul özelinde açıklama yapan müdürlük kar yağışının gün içerisinde aralıklarla süreceğini duyurdu.



Kar yağışı beklenen iller Meteoroloji tarafından Balıkesir, Bursa, Yalova, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Ardahan, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari olarak açıklandı. Yoğun kar yağışı beklenen bu illerde vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması istendi.



SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!



Sağanak yağışların da bazı illerde etkin olacağı açıklandı. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de sağanak yağmur yağacak. Bu yağışların ani su baskını ve sel felaketlerine neden olabileceği belirtildi.



Hava sıcaklıkları konusunda da bilgilendirmede bulunan Meteoroloji sıcaklıkların yurt genelinde hissedilir derecede düşeceğini açıkladı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri