Metropoll Araştırma Son Anket Sonuçları İle Gündemi Sarstı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İlk Kez Geçmeyi Başaran, Türkiye'nin En Beğenilen Siyasetçisi Kim Oldu?

Siyaset gündemi açıklanan anket sonuçları ile ısınmaya devam ederken ilk kez yapılan bir anket araştırma sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birinciliği elde edemedi.

Siyaset gündemi açıklanan anket sonuçları ile ısınmaya devam ederken ilk kez yapılan bir anket araştırma sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birinciliği elde edemedi. Türkiye'nin en beğenilen siyasetçisi kim oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geçen kişi kim oldu?

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadele etmeye devam ederken yaşanan ekonomik dalgalanma siyaset kulislerini de ısıtmayı sürdürüyor. Özellikle de erken seçim tartışmaları nedeni ile anket sonuçları daha da büyük bir önem kazanırken bu anketlerden biri de Metropoll Araştırma tarafından yapıldı.



TÜRKİYE'NİN EN GÜVENİLİR SİYASETÇİSİ KİM OLDU?



Türkiye'nin en büyük anket araştırma şirketlerinden biri olan Metropoll Araştırma tarafından gerçekleştirilen anket sonuçları gündemi sarstı. Sosyal medyada kısa sürede erişim rekoru kıran anket sonucunun bu kadar büyük bir yankı uyandırmasının ana nedeni Cumhurbaşkaın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez bir muhalefet üyesinin gerisinde kalması olarak gösterildi.



Anket çalışmalarının sonuçlarını kamuyou ile paylaşan Metropoll Araştırma Merkezi sahibi Özer Sencar tarafından açıklanan son anket çalışmasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez bir muhalefet üyesinin ardında kaldı. Yapılan "En Beğenilen Siyasetçi" başlıklı araştırma şirketine göre Türkiye'nin en beğenilen siyasetçisi Mansur Yavaş oldu.



Ankete katılan kişilerin büyük bir bölümü en beğendikleri siyasetçi olarak Mansur Yavaş'ın ismini verirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise listenin üçüncü sırasında yer aldı. Listenin üçüncü sırasında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listenin dördüncü sırasını ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aldı.



Mansur Yavaş'ın popülaritesi yüzde 58 olarak gerçekleşirken Cumhurbaşkanı Erdoğan için oran yüzde 52 olarak açıklandı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri