MGM Son Dakika Haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Uyarısı Yaptı!

Türkiye yazdan kalan son günleri yaşamaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Türkiye yazdan kalan son günleri yaşamaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yaptı. MGM tarafından yayımlanan 26 Ekim 2020 Pazartesi günü hava durumu bülteni kapsamında 4 ilimiz için sağanak yağmur uyarısı geldi. Bugün hava durumu nasıl, hava kaç derece, bugün hava nasıl, bugün yağmur yağacak mı, bekleniyor mu, bugün yağmurlu mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 26 Ekim 2020 Pazartesi günü hava durumu raporu ile 4 ile son dakika sağanak yağış uyarısı geldi.



BUGÜN HAVA DURUMU NASIL, YAĞMUR YAĞACAK MI?



MGM Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan günlük hava durumu raporu verilerine göre bugün Türkiye'de hava durumu parçalı ve az bulutlu olarak gerçekleşecek. Yurt genelinde az bulutlu hava hakim olurken ülkenin batı bölgelerinde ise hava yer yer çok bulutlu olacak.



Ege Bölgesi ve Batı Karadeniz Bölgesinin bazı bölgelerinde sağanak yağış ve gök görültülü sağanak yağmur etkili olacak. Sabah saatlerinde ise Marmara Bölgesi'nde sis ve pus etkin olacak. Bugün öğle saatlerinden itibaren izmir ve Manisa illerimizde sağanak yağış yaşanacak.



Akşam saatlerinden itibaren ise Düzce ve Zonguldak çevrelerinde sağanak ve gök görültülü yağış etkili olacak. Yurt genelinde hava sıcaklıklarında ise önemli bir düşüş yaşanması beklenmiyor. Sağanak yağış uyarısı yapılan İzmir, Manisa, Düzce ve Zonguldak illerimizde yetkililerden ve vatandaşlardan ani su baskınlarına karşı önlem almaları istenirken özellikle de mazgalların ve su giderlerinin açık tutulması istendi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri