MHP Yönetimi İle Türkeş Ailesi Arasındaki Gerilim Tırmanıyor! MHP'den AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş'e Çok Ağır Sözler!

MHP yönetimi ile Alparslan Türkeş'in çocukları arasında yaşanan gerilim devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e yönelik sert bir açıklama yaptı.

MHP yönetimi ile Alparslan Türkeş'in çocukları arasında yaşanan gerilim devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e yönelik sert bir açıklama yaptı.

MHP yönetimi ile Türkeş ailesi arasında gerginlik yeniden tırmanmaya başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e yönelik sert açıklamalarda bulundu.



MHP'DEN TUĞRUL TÜRKEŞ'E AĞIR SÖZLER!



Tuğrul Türkeş'in bir süre önce “azgın milliyetçiliğe” karşı uyarı şeklinde yazdığı yazıya sert cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP'ye zarar vermek amacıyla partimizin varlık sebebi olan Türk milliyetçiliği davasına azgın yaftası vuran Tuğrul Efendi'nin bu konuyu ortaya atması bir şey bildiğinden değil sırıtnı yaslayacak ve ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir siyasi merkez bulduğunun işaretidir.” dedi.



İHANET SUÇLAMASI!



Tuğrul Türkeş'i ihanetle suçlayan Semih yalçın, “Ülkücü hareket üzerinden Türk milliyetçiliği davasının bugünkü neferlerini azgınlıkla itham etmek ihanetle eşdeğerdir. Bu Alparslan Türkeş'i de inkar etmektir. Türk milliyetçiliği en çeşit mücadelesini Alparslan Türkeş önderliğinde Azgın komünisme karşı vermiştir. Bu uğurda binlerce ülküdaşımız şehit olmuştur. Eğer bugün MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in durduğu yer azgın milliyetçilik ise Alparslan Türkeş'li yıllar nasıl tanımlanacaktır?” ifadelerini kullandı.



DÖNME VE DEVŞİRME İMASI!



Tuğrul Türkeş'i eleştirmeye devam eden Semih Yalçın, “MHP bütün Türkiye'nin hayrına olacak bir siyasi mücadele vermektedir. Bu siyasi mücadelede kucaklayıcı ve birleştirici olmak en önemli ilkemizdir. Ve bu mücadelemiz kıyamete kadar sürecektir. Bu kutlu davayı içimizden topladıkları birkaç dönme ve devşirmeyi istismar ve iğfal ederek sekteye uğratacaklarını zannedenler büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaklardır.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri