MHP'den İhraç Edilen Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt CHP'den Teklif Aldığını Açıkladı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en renkli üyelerinden olan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ilginç bir açıklamaya imza attı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en renkli üyelerinden olan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ilginç bir açıklamaya imza attı. Bir süre önce MHP'den ihraç edilerek bağımsız kalan Cemal Enginyurt CHP'den kendisine teklif geldiğini açıkladı.

TBMM'nin en renkli simalarından olan Cemal Enginyurt Ordu'da yerel bir televizyon kanalına çıkarak açıklamalarda bulundu. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bir süre önce Tarım ve Orman Bakanı'nı eleştirdiği için partisi tarafından ihraç edilmişti. Şu anda bağımsız milletvekili olan Cemal Enginyurt siyasi yaşamı ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu.



İYİ PARTİ'YE GEÇMEM!



Herhangi bir siyasi partiye katılmayı düşünmediğini söyleyen Cemal Enginyurt, “İYİ Parti'ye geçmem sözkonusu dahi olamaz. O ayrılık sürecinde birbirimize sövdük saydık. Şimdi oraya gidip nasıl siyaset yapabilirim. Bana yakışmaz, bana oy verenlere bunun hesabını veremem.” dedi.



CHP'DEN TEKLİF ALDIM!



Kendisine CHP'den teklif olduğunu söyleyen Cemal Enginyurt, “CHP'deki bazı arkadaşlarımız beni kendi partilerine davet ettiler. Bizi sevdikleri için, karakterimizi ve duruşumuzu bildikleri için böyle bir teklif yaptılar. Siyasette omurgalı olmak gerekir. Ben şimdi gidip CHP'ye katılsam yine milletvekili yaparlar beni. Ancak milletvekili olacağım diye kalkıp tüm siyasi geçmişimi bir kenara atacak insan değilim. Ben hayatının sonuna kadar ülkücü kalacak bir neferim.” ifadelerini kullandı.



BAĞIMSIZ ADAY OLACAĞIM!



Kendisine vatandaşlardan çok büyük ilgi olduğunu söyleyen Cemal Enginyurt, “İki aydır 100 bin kişiyle telefonla konuştum. Çok büyük bir destek geliyor. Beni bağımsız milletvekili olarak görmek istiyorlar. Her partiden vatandaşımızın ilgisini görmekten memnun oluyorum. Demekki biz yıllarımızı siyasette boşuna harcamamışız. Vatandaşımızla sağlam yapılı bir gönül köprüsü kurabilmişiz. Ben kararımı verdik. Seçimlerde Ordu'dan bağımsız milletvekili adayı olacağım.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri