Milli Eğitim Bakanlığı EBA TV Haftalık Ders Programını Açıkladı! İşte 5-9 Ekim Tarihli Sınıf Sınıf EBA TV Haftalık Ders Programı!

Türkiye'de uzaktan eğitim nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'nın hizmeti olan EBA TV yayınları büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye'de uzaktan eğitim nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'nın hizmeti olan EBA TV yayınları büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Milyonlarca öğrenci EBA TV üzerinden derslerini alıyorlar. EBA TV'nin 5 Ekim ile 9 Ekim arasındaki ders programı açıklandı. İşte EBA TB 5-9 Ekim sınıf sınıf ders programı...

Türkiye'de koronavirüs süreci eğitime de büyük bir darbe vurdu. Milli Eğiitm Bakanlığı yüz yüze eğitime sadece okul öncesi ve 1. sınıflar için geçiş yaparken milyonlarca öğrenci derslerini EBA TV üzerinden görmeye devam ediyorlar.



Milli Eğitim bakanlığı EBA TV ders programı her hafta yenilenmiş olarak açıklanıyor. Sınıf sınıf EBA TV haftalık ders programı ile alakalı olarak veliler ve öğrenciler bilgi edinmek istiyorlar. EBA TV 5 Ekim Pazartesi, 6 Ekim Salı, 7 Ekim Çarşamba, 8 Ekim Perşembe ve 9 Ekim Cuma günlerini kapsayan haftalık ders programı belli oldu.



İnternet veya televizyon üzerinden EBA TV'de derslerini gören öğrenciler bu dönem uzaktan eğitimde işlenen tüm derslerden sorumlu tutulacaklar. Sınav konuları uzaktan eğitimde verilen tüm dersler olacak. Sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecek ve öğrenciler randevulu olarak okullara davet edilecekler.



EBA TV 5-9 EKİM İLKOKUL HAFTALIK DERS PROGRAMI





EBA TV 5-9 EKİM ORTAOKUL HAFTALIK DERS PROGRAMI





EBA TV 5-9 EKİM LİSE HAFTALIK DERS PROGRAMI







Emlak365.com


Gündem Haberleri