Milli Maçta Ev Pazarlığı! Burak Yılmaz Süper Lüks Villasını Rekor Fiyatla Hakan Çalhanoğlu'na Sattı İddiası

Milli takım formasını terleten Hakan Çalhanoğlu ile Burak Yılmaz'ın Türkiye - Sırbistan maçı için bir araya geldiği kampta lüks villa satışı için el sıkıştığı iddia edildi.

Milli takım formasını terleten Hakan Çalhanoğlu ile Burak Yılmaz'ın Türkiye - Sırbistan maçı için bir araya geldiği kampta lüks villa satışı için el sıkıştığı iddia edildi. Lüks villayı rekor fiyatla satın alan Çalhanoğlu'nun bu yatırımı akıllara Galatasaray ile el mi sıkışıyor sorularını getirdi.

Sezon öncesi aldığı karar ile Beşiktaş takımından ayrılarak Fransa'nın Lille takımı ile el sıkışan Burak Yılmaz bu karar sonrası Acarkent'te oturduğu süper lüks villasını da satışa çıkarmıştı.



BURAK YILMAZ ACARKENT'TE Kİ LÜKS VİLLASINI 14 MİLYON LİRAYA HAKAN ÇALHANOĞLU'NA SATTI!



Türkiye - Sırbistan maçı için bir araya gelen milli takım kampında Burak Yılmaz'ın satışa çıkardığı lüks villasına Hakan Çalhanoğlu'nun talip olduğu, ikilinin yapmış olduğu pazarlıklar sonrasında 14 milyon liralık rakamda anlaşarak el sıkıştıkları iddia edildi.



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre Lille takımı ile imza atan Burak Yılmaz Fransa'ya taşındığı için Acarkent'te satın aldığı evini satışa çıkarma kararı aldı. Fransa'ya transfer olmasının ardından eşi ve 2 çocuğu ile beraber Lile şehrine taşınan Burak Yılmaz milli takım kampında arkadaşları ile buluştu.





Takım arkadaşları ile evinin satışını konuşan Burak Yılmaz'ın alıcı çıkmadığı yönündeki açıklamaları sonrası Hakan Çalhanoğlu lüks villanın resimlerini görerek eve talip oldu. Şu anda Milan'da top koşturan Hakan Çalhanoğlu evi çok beğenerek satın alabileceğini söyledi. İkili yapmış oldukları pazarlık sonrası evin 14 milyon liralık fiyat ile satışı konusunda anlaştı.



Uzun süredir Galatasaray ile ismi anılan Çalhanoğlu'nun Türkiye'den ev satın almasının ardından transfer iddiaları bir kere daha alevlendi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri