Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları sıralı tam liste sorgulama ekranı 2023!

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları merak ediliyor. Milli piyango büyük ikramiye ve amorti hangi numaralara çıktı? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları sıralı tam liste sorgulama ekranı nerede?

Türkiye’de her yılbaşında olduğu gibi 2023’te de yine Milli Piyango heyecanı yaşandı. Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye tutarı 200 Milyon TL olarak belirlenmişti. Milli Piyango yılbaşı çekilişi yapıldı ve kazanan talihli numaralar ve biletler belli oldu. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye hangi illere çıktı?

BÜYÜK İKRAMİYE HANGİ İLLERE İSABET ETTİ!

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 200 Milyon TL büyük ikramiyeyi kazananlar belli oldu. Buna göre büyük ikramiye 6530303 numaralı çeyrek bilete çıktı. Bu çeyrek biletlerin birisinin Giresun Merkez’de, diğerinin ise Bursa Osmangazi’de satıldığı açıklandı. Kalan talihli iki çeyrek bilet ise online sistem üzerinden satışı yapıldı. Talihli biletlerin sahipleri kişi başı 50 Milyon TL kazanarak toplamda 200 milyon TL’lik ikramiyeyi bölüştüler.

AMORTİ HANGİ NUMARALARA ÇIKTI?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde amorti ikramiyesini kazanan numaralar da belli oldu. Bu yıl yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango’dan amorti ikramiyesi kazanan numaralar 0 ve 6 oldu. Biletlerinin son rakamı 0 veya 6 olanlar 200 TL amorti ikramiyesi kazandılar. Son 2 rakama göre ise 01, 08, 12, 17, 20, 29 ve 58 numaraları da 400 TL ikramiye kazandılar.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SIRALI TAM LİSTE!

Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları oldukça merak ediliyor. Vatandaşlar kendilerine bir ikramiye çıkıp çıkmadığını araştırıyorlar. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sıralı tam liste sorgulama ekranına Milli Piyango’nun resmi internet sitesi üzerinden erişilebiliyor. Milli Piyango bileti alan vatandaşlar bu sorgulama ekranı üzerinden sorgulama yaparak kendilerine bir ikramiye çıkıp çıkmadığını görebiliyorlar.

Gündem Haberleri