Milyonlar kazanan Aleyna Tilki genç yaşta arsa zengini oldu!

Genç yaşta şöhreti bulan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki için 2022 yılı büyük kazançlarla devam ediyor. Kazandıklarını emlak yatırımına çeviren Aleyna Tilki daha şimdiden büyük bir servet sahibi oldu.

Adından sıkça bahsettirmeyi başaran Aleyna Tilki için 2022 oldukça güzel geçiyor. Çok sayıda projede yer alan Aleyna Tilki bir yandan da müzik çalışmalarına devam ediyor. Yaz döneminde konserden konsere koşan Aleyna Tilki bunların yanında bir de önemli markaların reklam yüzü oldu. Şöhreti oldukça erken bulan Aleyna Tilki kazancıyla da herkesi şaşırtıyor.

KAZANCI BÜYÜK OLDU!

Aleyna Tilki 2022 yılında 3 ayrı reklam projesinde yer aldı. Bu projelerden ise milyonlarca liralık gelir elde etti. Aleyna Tilki ilk reklamında 2,5 Milyon TL’Lik bir geliri cebine koydu. Ardından ise kalan iki reklamdan da 8 Milyon TL kazandı. Sadece reklamlardan elde ettiği gelir 10,5 Milyon TL’yi bulan Aleyna Tilki artık paraya para demiyor.

Şarkıcılık performansı mile de oldukça beğenilen Aleyna Tilki’nin ana gelir kaynağı ise müzik oldu. 2022 yılında konserden konsere koşan genç şarkıcının reklam gelirinin 2-3 katını bu şekilde kazandığı bildirildi. Yıllık geliri oldukça yüksek olan Aleyna Tilki parasını da değerlendirmeyi bilen ünlüler arasında yer alıyor.

ARSA ZENGİNİ ALEYNA TİLKİ!

Yüksek gelirini doğru şekilde değerlendirmek için anne sözü dinleyen Aleyna Tilki bu sayede Türkiye’nin farklı yerlerinde lüks arsalar satın alıyor. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Bodrum, Çeşme, Antalya gibi merkezlerde arsa yatırımı yapan Aleyna Tilki İstanbul’daki bir arsasında kendisine lüks bir ev yaptırmayı planlıyor. Bu konuda annesinden fikir alan Aleyna Tilki’nin gelecek yıl için planlama yaptığı öğrenildi. Ünlü bir mimar ile anlaşan Aleyna Tilki şimdiden yeni evinin projesini hazırlatıyor.

Gündem Haberleri