Mine Tozlu Sineren kaç yaşında, kimdir?

Ülke gündemine bugün öğle saatlerinde düşen Mine Tozlu Sineren'in kim olduğu araştırılmaya başladı. Peki Mine Tozlu Sineren kaç yaşında, kimdir?

Mine Tozlu Sineren kaç yaşında, kimdir? Ülke gündemine bugün öğle saatlerinde düşen Mine Tozlu Sineren'in kim olduğu araştırılmaya başladı. Twitter'da gündem olan ve hakkında birçok paylaşım yapılan Mine Tozlu Sineren ile ilgili detaylar haberde yer alıyor.

Marka Yatırım Holding'i inceleyen Sermaye Piyasası Kurulu şirketin patronu Mine Tozlu Sineren, kendisi de dahil olmak üzere yöneticilerine yönelik olarak şirketin zarara uğratılması ve muhasebe hilesi yapılması iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelmişti.

SPK geçtiğimiz dönemlerde konu ile ilgili şirket yatırımcılarının bu kişilere yönelik dava açıp zararlarını tazmin etmeleri yönünde tavsiyede bulunmuştu.

MİNE TOZLU SİNEREN KİMDİR?

Mine Tozlu Sineren, Çanakkale'de doğup büyümüştür. İş hayatına finans sektöründe başlayan Mine Tozlu sineren sonrasında Capitol Alışveriş Merkezi'nde Halklar İlişkiler Müdür Yardımcısı görevini üstlenmiş ve sonrasında ise birçok şirkete danışmanlık yaparak bilinir hale gelmiştir. 

Mine Tozlu Sineren'in Linkedin profili..

Gündem Haberleri