Miras Kavgası Büyüyor! Dünyaca Ünlü Dr. Mehmet Öz Kardeşinden Şikayetçi Oldu

Amerika'da programı reyting rekorları kıran ve dünyaca büyük bir üne sahip olan Dr. Mehmet Öz ile kardeşi arasındaki miras paylaşımı sorunu devam ediyor. Prof. Dr. Mustafa Öz’ün 2019 senesinde vefat etmesinin ardından başlayan miras kavgası mahkemeye taşındı, Prof. Dr. Mehmet Öz kızkardeşinden sahte vasiyetname hazırladığı iddiası ile şikayetçi oldu.

Prof. Dr. Mustafa Öz 2019 senesinde hayatını kaybederken geride bıraktığı mirası 3 çocuğu arasında ne yazık ki paylaşılamadı. Daha öncede aralarında asi tayini, vasiyetnamenin iptali, terekenin tespiti gibi konularda miras davası bulunan Mehmet Öz ile kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında yeni bir miras krizi daha yaşandı.

Amerika'da yaşayan ve "Dr. Mehmet Öz'e Sor" isimli programı ile reyting rekorları kırarak büyük bir üne kavuşan Mehmet Öz kız kardeşinden bu seferde sahte vasiyetname hazırladığı iddiası ile şikayetçi olurken yeni bir dava daha açtı.

SAHTE VASİYETNAME HAZIRLADIĞI İDDİASI İLE KIZ KARDEŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Mehmet Öz İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na "diğer mirasçılarının haklarına mahkeme ve resmi makamlar aracılığıyla tecavüz ettiği iddiasıyla" başvuruda bulunarak kız kardeşi Nazlım Suna Öz'den şikayetçi oldu.

Şikayet dilekçesinde Mehmet Öz, 22 Ocak 2003 tarihinde vefat eden babası tarafından hazırlanan vasiyetnamede Sarıyer'de bulunan bahçeli evini kızı Nazlım Suna Öz'e bıraktığını, 12 Ağustos 2008 tarihinde ise bu vasiyetten kendi rızası ile dönerek Amerika'da kurulan Mustafa Öz Vakfı'na(Trust'ına) bıraktığı iddia edildi.

Aynı dilekçe ile vakfın yönetiminin tamamını ise tüm aile fertlerini eşit olarak koruyacak şekilde Prof. Dr. Mehmet Öz'e bıraktığı belirtilerek babasının vefat etmesinin ardından ise daha önce hiç açıklanmayan 22 Ocak 2018 tarihli vasiyetin kız kardeşi tarafından ortaya çıkarıldığını belirterek bu belgenin fotomontaj yöntemi kullanılarak hazırlandığı ve sahte olduğu iddia edildi.

Gündem Haberleri