Miras Kavgasında Amcadan Kanlı Pusu: 2 Yeğenine Kurşun Yağdırdı

Dün İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde iki kardeş araçlarına binmek üzereyken kurşun yağmuruna tutulmuştu.

Dün İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde iki kardeş araçlarına binmek üzereyken kurşun yağmuruna tutulmuştu. Vücutlarına kurşun isabet eden kardeşlerden 27 yaşındaki Seher E. hayatını kaybederken ağabeyi 30 yaşındaki Emrah E. ise ağır yaralanmıştı.

Güvenlik güçleri tarafından yapılan inceleme sonrasında ise silahlı saldırıyı yapan kişi yakalandı. Olayın faali olarak yakalanan kişi kurşun yağmuruna tutulan kardeşlerin öz amcası çıktı. Saldırının nedeninin ise iki aile arasında yaşanan miras anlaşmazlığı olduğu iddia edildi.

MİRAS NEDENİ İLE YAŞANAN ALACAK VERECEK KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ, AMCASI ÖZ YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ!

İstanbul'a bağlı olan Sultanbeyli ilçesinde dün yaşanan silahlı saldırının ardından miras anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan alacak verecek kavgası çıktı.

Sultanbeyli Fatih Mahallesi Üstün Sokakta dün 15:30 sularında meydana gelen olayda iki kardeş araçlarına binmek üzereyken silahlı saldırıya uğramış, kardeşlerden 27 yaşındaki Seher E. olay yerinde hayatını kaybederken ağabeyi 30 yaşındaki Emrah E. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olayın faili kısa sürede ortaya çıkarılırken, amcanın miras kavgası nedeni ile meydana gelen alacak verecek kavgası nedeni ile iki yeğenine kurşun yağdırdığı iddia edildi. Güvenlik güçlerinin olay yerinde yapmış oldukları incelemelerde amcanın olaydan önce yeğenlerinin oturduğu evin önündeki kahveye gelerek oturduğu, kardeşlerin araçlarına binmek için evden çıkmalarından sonra araca yöneldiği, silahla ateş ettikten sonra ise koşarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Polisin yapmış olduğu inceleme sonrasında amca N.E. polisler tarafından kıskıvrak yakalanırken hastanede tedavisi devam eden diğer kardeşin de durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği duyuruldu.

Gündem Haberleri