Miras Kavgasında Baba Cinneti: Gelinini Öldürdü, 3 Çocuğu ve Damadını Bıçakla Yaraladı!

Aksaray'ın Laleli Mahallesi 4565 Sokak'ta oturan aile arasında miras nedeni ile yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Giderek büyüyen kavganın ardından sinirlerine hakim olamayan baba bıçakla çocuklarına saldırdı. Miras kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Aksaray'da dün akşam saatlerinde yaşanan aile içi kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Aksaray'a bağlı olan Laleli Mahallesi 4565 Sokak'ta oturan aile arasında iddialara göre miras nedeni ile tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede alevlenerek büyük bir kavgaya dönüşürken sinirlerine hakim olamayan baba bıçakla kendi çocuklarına saldırdı. Bıçaklı kavgada baba 3 çocuğu ve damadını yaralarken, aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan gelin ise hayatını kaybetti.

MİRAS KAVGASINDA KAN AKTI, KAYIN PEDERİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN GELİN ÖLDÜ!

Çocukları ile daha önce de miras paylaşımı nedeni ile tartışma yaşadığı iddia edilen C.Ç. iddialara göre dün akşam bir kere daha miras paylaşımı nedeni ile tartışmaya başladı. 89 yaşında olduğu öğrenilen C.Ç. çocukları, gelini ve damadı ile yaşamış olduğu tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak eline geçirdiği bıçak ile çocuklarına saldırdı.

Bir anda babalarının bıçaklı saldırısına uğrayan çocukları kendilerini korumaya çalışırken bıçak darbeleri ile ağır yaralanan gelin D.Ç. 'ye ilk müdahale ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gelin D.Ç. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bıçaklı saldırıda yaralanan 3 kardeş ve damat hastaneden taburcu olurken olaydan sonra güvenlik güçleri tarafından suç aleti bıçak ile gözaltına alınan baba C.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın ardından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Gündem Haberleri