Mirası Paylaşamayan Kardeşler Kurşun Yağdırdı: 1 Ağır 3 Yaralı

İstanbul Beykoz'da aralarında miras anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluşan kardeşler arasında silahlı çatışma yaşandı.

Miras paylaşımı nedeni ile yaşanan anlaşmazlık bir kere daha kan dökülmesine neden oldu. İstanbul Beykoz'da dün 16:00 sularında silahlı çatışma ihbarı alan güvenlik güçleri olay yerine intikal etti. Anadolu Hisarı Körfez Caddesi’nde meydana gelen olayda güvenlik güçleri tarafından yapılan müdahale sonrası sağlık ekipleri yaralı kişilere müdahale etti.

Olay hakkında ortaya atılan ilk iddialara göre birbirlerine silahla ateş eden kişilerin kardeş oldukları ve aralarında miras anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluştuğu iddia edildi. Kalan mirası paylaşamayan kardeşlerin arasında para nedeni ile dün bir kere daha tartışma yaşandığı, tartışmanın büyüyerek kavgaya döndüğü ve tarafların birbirlerine silahla ateş ettikleri belirtildi.

MİRASI PAYLAŞAMAYAN 2 KARDEŞ SİLAHLI ÇATIŞMAYA GİRDİ, YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ YARALANDI!

Beykoz Anadolu Hisarı'nda yapılan silahlı çatışma ihbarı üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından olay yerinde 3 kişinin silahla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığını belirlenmesi üzerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulans ile ilk müdahalesi yapılan N.D.'nin hayati tehlikesi bulunduğu tespit edilirken yaralılardan diğerinin ise vurulan kişinin kardeşi C.D. olduğu belirlendi.

Bacağından vurularak yaralanan M.T. isimli şahsın ise olayla ilgisi olmadığı ve olay yerinden geçerken kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandığı belirlendi. Polisin yaptığı tahkikat sonucunda olay yerinden kaçan C.D. 'nin yakalandığı, olayın iki kardeş arasında miras paylaşımı nedeni ile başlayan husumet sonucu yaşandığı belirlendi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri