Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez bomba gibi bir projeyle geri geliyor!

2019 – 2021 arasında FOX TV’de izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor dizisi ile geniş kitlelere ulaşan ünlü oyuncu Taner Ölmez, hayranlarını sevindiren haberle gündeme geldi. Taner Ölmez’i ekranlarda görmek isteyenler için müjdeli haber duyuruldu!

35 yaşındaki ünlü oyuncu Taner Ölmez, 2019-2021 yılları arasında FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor dizisinde otizmli “Ali Vefa” karakterini canlandırmış ve bu performansı ile Türkiye’de çok geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı. Kariyerine 2009 yılında başlayan ünlü oyuncu, Mucize Doktor dizisinden sonra herhangi bir projede yer almadı. Sevenlerinin artık çok özlediği Taner Ölmez, aynı zamanda müzik alanında oldukça başarılı bir isim. Bir süredir ekranlardan ve sevenlerinden uzak kalan Taner Ölmez, yakında yepyeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Ölmez’in hayranları merakla o projeyi bekliyor…

TANER ÖLMEZ GERİ GELİYOR!

Taner Ölmez son olarak Blu TV ekranlarında Alef: Mal-i Hülya dizisinde “Çınar Demir” karakteriyle başrolde yer almıştı. Ardından Netflix yapımı olan Yaratılan dizisi için sete çıkmaya hazırlanan Taner Ölmez, yakında bu dizi ile performansını ortaya koyacak. Ünlü oyuncunun hayranları, bu projeden önce Taner Ölmez’in de dahil olduğu müzik grubu BARABAR ile hasret giderebilecek. Müzik konusunda da oldukça yetenekli olan Taner Ölmez’in müzik grubu BARABAR, 20 Ağustos 2022’de Maximum Uniq Açıkhava’da dinleyicileri ile buluşacak. Grupta ayrıca Serkan Keskin, Fırat İkisivri, Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Özgür Taş, Serkan Polat ve Sibel Altan isimleri yer alıyor.

BARABAR GRUBU NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Yer aldığı müzik grubu BARABAR’ın ortaya çıkışını daha önce Taner Ölmez “Ben bu işin bu kadar ciddi bir şeye dönüşeceğini düşünmeden başladım. Semaver Kumpanya’da Semaver ve Kumpanya isimli oyunda canlı müzik vardı, ‘Banttan çalmasın’ dedi Serkan Keskin, Leyla and the Band’de birlikte çaldıkları Fırat İkisivri'yi çağırdı, Fırat da geldi, bir prova 15 prova oldu, biz birbirimizi çok sevdik. Sonra Serkan’ın evine taşındı provalar, derken bugüne geldik” sözleri ile anlatmıştı. Yer aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren Taner Ölmez, şimdilerde BARABAR konserleri ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gündem Haberleri