Müge Anlı hayranlarına müjde: Ünlü sunucu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağını resmen duyurdu!

Hem Müge Anlı’nın hem de sunduğu programın hayranı olan izleyiciler, yeni sezon tarihini öğrenmeye çalışıyorlar. Müge Anlı, resmi hesabından yaptığı açıklama ile merakları dindirerek yeni tarihi müjdeledi. İşte ayrıntılar…

Televizyon dizilerinin yerlerini yavaş yavaş dijital dizilere bıraktığı şu günlerde izleyiciler tarafından en çok seyredilen televizyon programları gündüz kuşağı içerikleri olmaya başladı. Sezon içerisinde büyük bir reyting yarışının bulunduğu gündüz kuşağı programları, izleyicilerin de kafalarını karıştırmaya devam ederken, yıllardır yayında olan bazı programlar reytinglerinden bir şey kaybetmeden aksine üzerine ekleyerek başarılarını sergilemeye devam etti.

İzleyicilerin yıllardır vazgeçemedikleri gündüz kuşağı programlarından birisi de ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu. 2008 yılından bu yana aynı kanalda yayınlanan gündüz kuşağı programı hem sunucusu hem ele aldığı olaylar hem de diğer gelişmeleri ile izleyicinin gözde programı olmayı başardı.

Kariyer hayatına magazinci olarak başlayan hatta bir dönem Şenay Düdek ile “Dobra Dobra” isimli magazin programını sunan, sonrasında ise yoluna farklı bir kanalda Pakize Suda ile devam eden Müge Anlı, 2008 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başladı. Gündelik olayların, kaçırılma, cinayet, dolandırılma gibi adli suçların ele alındığı programda daha büyük başarılar elde etmek isteyen Müge Anlı, bu program ile birlikte yüksek lisansını hukuk alanında tamamladı.

Başarıları sayesinde sektörde parmak ile gösterilen isimlerden birisi olan Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, tam 15 yıldır sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sayesinde hayran kitlesini de genişletti. Anlı’nın ve sunduğu programın hayranları, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ederlerken beklenen açıklama Müge Anlı’dan geldi.

MÜGE ANLI EN ÇOK SORGULANAN İSİM OLDU!

Meslek hayatında edindiği tecrübeler ile her sezona daha güçlü başlayan Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, son dönemlerin en çok aranan isimlerinden birisi oldu. İzleyiciler hem programın yeni sezonunu hem de Müge Anlı’nın hayatını araştırmaya başladı.

KENDİSİ AÇIKLADI!

Bir süredir merak edilen yeni sezon tarihi sonunda belli oldu. Müge Anlı, resmi Instagram hesabından yeni sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağını paylaştı.

TARİH BELLİ OLDU!

Müge Anlı yaptığı paylaşımda “29 Ağustos’ta buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri