Müge Anlı ne zaman evleniyor, nikah ne zaman? Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında, yaş farkı?

Ünlü sunucu Müge Anlı, emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Çiftin düğün tarihi belli olurken aralarındaki yaş farkı da ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklamıştı. Hayatını birleştireceği kişinin İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu duyuran Anlı, düğün tarihini de paylaştı.

Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman?

Ünlü sunucu Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olduğunu ve yakın zamanda nikah masasına oturacağını açıklamıştı.

Anlı, hakkında yalan yanlış haberlerin çıktığını ancak evlilik haberini kendi duyurmak istediğini belirterek müstakbel eşinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu açıklayarak kendisinin polis memuru olduğunu söylemişti. Mutlu haberi '' Müstakbel damadınızın adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum '' diyerek evlilik kararını çok kısa bir sürede verdiğini söyledi.

Basından edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da aralarında bulunduğu bir kına gecesi düzenleyen Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Birliktelikleriyle bir günde gündeme oturan çift, aile arasında sade bir tören ile hayatlarını birleştirecekler. Çiftin nikahının nerede olacağı ise henüz bilinmiyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumlu ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. 4. sınıf emniyet müdürü olan Yüzbaşıoğlu, Müge Anlı ile evleniyor. Müge Anlı ise 48 yaşında. Çiftin arasında 10 yaş fark bulunuyor.

Gündem Haberleri