Müge Anlı Sinan Sardoğan olayında yeni gelişme! Ters kelepçe yapıldı, gözaltına alındı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile gündeme gelen Sinan Sardoğan ile alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor. Arife Gökçe’nin kaybolması olayında şüpheliler arasında yer alan Sinan Sardoğan bir başka suç iddiasıyla gözaltına alındı.

Türkiye’nin gündemi günlerdir Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan Sinan Sardoğan olmuştu. Kayı olan ve ailesi tarafından aranan Arife Gökçe’nin kaybından sorumlu olduğu iddiasıyla şüphelenilen Sinan Sardoğan çok büyük bir tepki çekmişti. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı tespit edilen Sinan Sardoğan’a programda Müge Anlı da çok sert tepki göstermişti.

HAKKINDA 23 ADLİ İŞLEM VAR!

Sinan Sardoğan hakkında 23 adli işlem olduğu bildirilirken Müge Anlı’nın programında tüm şüpheler üzerine yoğunlaştı. Arife Gökçe’nin ailesi Sinan Sardoğan’ın açıklamalarına Müge Anlı’nın programında tepki göstermiş ve kendisine saldırıp yumruklamıştılar. Müge Anlı ise Sinan Sardoğan’ın bacaklarına baktığını fark edince sert tepki göstererek, “Bacaklarıma bakma, yararım beynini” demişti.

TERES KELEPÇE YAPILIP GÖZALTINA ALINDI

Sinan Sardoğan ile alakalı olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bir sosyal medya platformunda yayınlanan videoya göre Sinan Sardoğan dün akşam polisler tarafından gözaltına alındı. Ters kelepçe yapılarak gözaltına alınan Sinan Sardoğan’ın gözaltına alınma nedeni de ortaya çıktı. Arife Gökçe’nin kaybolmasından dolayı şüphelenilen Sinan Sardoğan’ın gözaltına alınmasının o olayla alakalı olmadığı belirtildi.

POLİS SORGUSU SÜRÜYOR!

Sinan Sardoğan’ın gözaltına alınmasının nedeninin küçük yaştaki çocuğa cinsel taciz iddiası olduğu bildirildi. Bu iddia ile polisler tarafından gözaltına alınan Sinan Sardoğan’ın polis tarafından sorgulamasının devam ettiği bildirildi. Bu sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek olan Sinan Sardoğan hakkında ne karar çıkacağı merak konusu oldu. İddianın detayları henüz kamuoyuna yansımazken Sinan Sardoğan’a polislerin kayıp olan Arife Gökçe hakkında da sorular sordukları bildirildi.

Müge Anlı’nın programı ile bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Sinan Sardoğan çok büyük tepki toplamıştı. Sinan Sardoğan Türkiye’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alırken hakkındaki adli süreç merakla takip ediliyor.

Gündem Haberleri