Müge Anlı'da 4 Yıl Üzerine Hasan Kiraz Olayında Flaş Gelişme! Ağabey Canlı Yayında Gözaltına Alındı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir olayın daha sır perdesi aralandı. 4 yıldır kayıp olan Hasan Kiraz'ın ağabeyi canlı yayında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir olayın daha sır perdesi aralandı. 4 yıldır kayıp olan Hasan Kiraz'ın ağabeyi canlı yayında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı'nda 4 yıldır aranan 23 yaşındaki Hasan Kiraz olayından bugün flaş bir gelişme yaşandı. Canlı yayında Hasan Kiraz'ın ağabeyi Hüseyin Kiraz polisler tarafından kardeşinin kaybı ile alakalı olarak gözaltına alındı.



4 YIL ÖNCE KAYBOLMUŞTU!



Muğla'nın Dalaman ilçesinde bundan 4 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz olayında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve bir daha kendisinin haber alınamayan Hasan Kiraz'a ne olduğu tüm Türkiye tarafından büyük bir merakla takip edilmişti. Ailesi, Müge Anlı'nın programına başvurarak yardım talep etti.



PARA TRAFİĞİ TESPİT EDİLDİ!



Hasan Kiraz olayını araştıran Müge Anlı ve ekibi çok önemli detaylara ulaştı. Kaybolmadan çok kısa bir süre önce trafik kazası geçiren ve engelli kalan Hasan Kiraz'a sigorta şirketi tarafından maddi ve manevi tazminat ödenmişti. Bu tazminatın alınmasında sigortacı oldukları söylenen Süheyla ve Niyazi isimli iki şahıs aileye yardımcı olmuştular. Hasan Kiraz'ın kaybolmasının ardından ağabeyi Hüseyin Kiraz'ın tazminatı çektiği ve Niyazi isimli şahıs ile arasında para trafiği olduğu tespit edilmişlti.



SAKARYA EMNİYETİ OPERASYON YAPTI!



Müge Anlı bu konuda yaşanan son gelişmeyi izleyicilerine duyurarak Sakarya Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir operasyon yapıldığını ve aralarında Niyazi ile Süheyla'nın da bulunduğu 14 kişinin organize şekilde sigorta usulsüzlüğü yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındığını söylemişti. Buna bağlı olarak bugün yeni bir gelişme daha yaşandı.



CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI!



Hasan Kiraz'ın ailesi meydana gelen gelişme nedeniyle yeniden Müge Anlı'nın programına katıldılar. Program sırasında polisler Hasan Kiraz'ın ağabeyi Hüseyin Kiraz'ı canlı yayında gözaltına aldılar.



Müge Anlı ise yeni bir bilgi vererek, “Niyazi isimli şahıs sigorta usulsüzlüğü nedeniyle teknik takibe takıldı. Yaptığı konuşmalar arasında Hasan Kiraz'ın da kaybından bahsetmiş. Polis bunu tespit etti. Şimdi bu yakalanan şebeke ile Hasan Kiraz'ın kaybı arasında nasıl bir ilişki olduğu araştırılıyor.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri